Detaje të reja janë mësuar nga vdekja misterioze e 47-vjeçares Violeta Gurrajt.

Fqinjët e 47-vjeçares nga Malësia e Madhe, kanë deklaruar se gruaja vuante nga depresioni dhe se para 7 vitesh i kishin vrarë bashkëshortin.

Viktima jetonte në kushte të vështira ekonomike dhe kishte 10 vite pa energji elektrike.

‘Ka 10 vite pa energji elektrike, vuante nga depresioni dhe ka tre fëmijë (2 vajza dhe një djalë) të cilët jetojnë në Shqipëri. I kanë vrarë burrin 7 vite më parë. Nuk ka jetuar me fëmijët pasi nuk kanë pasur marrëdhënie të mira’- kanë deklaruar fqinjët.