Deputeti Ilir Beqaj, njëheraz edhe koordinator politik I PS për Qarkun Shkodër, në një takim të zhvilluar në Bushat, ka folur për Reformën në Drejtësi, duke theksuar se është prioritet për çdo politikan shqiptar, pavarësisht se Sali Berisha dhe Ilir Meta janë munduar ta bllokojnë.

Deputeti Beqaj mori edhe mbështetjen për mandatin e tretë nga banorët e Njesisë Administrative Bushat