FEKALET KANË DALË NË SIPËRFAQE DUKE U KTHYER NË NJË RREZIK PËR BANORËT.

850 MILION LEKË JANË ÇUAR DËM NË KOMUNËN  E BUSHATIT PËR NJË INVESTIM PËR UJËRAT E ZEZA QË NUK ËSHTË PËRFUNDUAR. KY ËSHTË KONSTATIMI I KANDIDATIT TË PS PËR BASHKINË VAU DEJËS GJOKË LLESHI GJATË NJË INSPEKTIMI NË TERRITORIN E BUSHATIT.  KANDIDATI LLESHI TREGOI LAGJET DHE RRUGËT E BUSHATIT KU FEKALET KANË DALË NË SIPËRFAQE SI SHKAK I INVESTIMIT TË PAPËRFUNDUAR PËR UJËRAT E ZEZA.

Artikulli paraprakLIDHJA E GRUAS, FTON GRATË NË HAPJEN E FUSHATËS
Artikulli tjetërTONIN MARINAJ TAKOHET ME BANORËT E FERMËS DHE PJETROSHANIT