Tërmeti i rënë në orët e para të mëngjesit ka shkaktuar disa dëme materiale në disa shtëpi në Bushat. Pal Gjini dhe Rrok Gjeka që pësuan dëme tregojnë panikun e përjtuar. Dy vajzat e familjes Gjini shpëtuan mrekullisht sepse copat e murit ranë mbi shtrat pak sekonda pasi ata u çuan dhe dolën jashtë.

Familjet në Bushat kanë frikë të rikthehen për të fjetur në shtëpitë e tyre këto ditë…

Ky tërmet sipas dëshmitarëve është më i fortë se ai i vitit 1979.

Paniku tek shumë familje vazhdon që të jetë i madh nga frika prej tërmeteve.