TËRTHORJA: PO VERIFIKOHEN TË GJITHA NJËSITË QË NUK ZBATOJNË LIGJIN. Bashkia Shkodër mund të gjobitet për të dytën herë. Drejtori i inspektoriatit shtetëror të mjedisit Edmond Tërthorja thotë se për dëmtimin e By Pass-it të Shkodrës avokati i popullit i ka dërguar një letër ku i bën thirrje për të marrë masat e duhura.

Sipas drejtorit Tërthorja është pikërisht Bashkia ajo e cila mund të gjobitet.Drejtori Tërthorja flet edhe për kontrollet në njësitë vendore.Nën vëzhgim është edhe Bashkia Shkodër.Në ditët në vijim pritet të mësohen Bashkitë dhe Komunat që rrezikojnë të ndëshkohen sepse nuk pastrojnë as territorin që administojnë.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/TjyHFpwyb7w?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakBAN KI-MOON: TË GJITHE KUNDËR ISIS
Artikulli tjetërMËSUESIT E RINJ ME KONKURS