Hapet drita jeshile per projektin e Bypassit ne Shkoder.

Qeveria shqiptare ne projektet afatgjata ka parashikuar financim dhe per kete projekt.   Bypassi eshte hapur fillimisht me 1 miliard e 870 miljon ne vitin 2011 dhe eshte financar vetem nje pjese ne ate kohe rreth 734 Milion. teksa tashme per 2017 eshte hapur financim 700 milion te reja dhe do ngeli per vitin 2018 rreth 457 milion te tjera. Nga te dhenat kuptohet se projekti I cili ngeci si pasoje e mungeses se fondeve ,  por edhe pasi ishte gjykuar si I gabuar nga ekspertet , do vijoje ne vitin 2017 teksa eshte parashikuar si afat perfundimi viti 2018.  Me nje perllogaritje te shpejte i bie qe nga nisja e projektit ne vitin 2011 deri ne perfundimin e shpresuar ne vitin 2018 duhen 7 vite qe nje projekt ambicioz te marre forme.  Teksa nuk dihen akoma detaje te tjera rreth vijmesise se ketij projekti qe para pak kohesh vete prefekti Radovani  e konsideroi te deshtuar duke mos pare  shprese per perfundimin e tij.