Ndersa projekti i qe po zbatohet ne bypassin e Shkodres eshte ne mister te plote nese do jete ai fillestari apo do vije i korrektuar, e sigurte eshte qe projektet nentoksore po vijojne me projektin fillestar.

Kete e konfirmon drejtori i ketyre punimeve Pjerin Delia nga zona ku po punohet aktualisht, ne tombinen qe ben shkarkimin e ujrave te bardha te qytetit

 I pyetur sesa korsi do kete dalja nga qyteti duke kaluar mbi bypass ai shprehet Sink Prej disa javesh po punohet ne disa segmente ne bypassin e Shkodres, ndersa jashte cdo informacioni mbi keto punime jane mbajtur pushteti lokal dhe autoriteti verior i rrugeve.

Artikulli paraprakPËRVJETORI I PUSHKATIMIT TË MARTIRËVE NË MAL KOLAJ
Artikulli tjetërRRUGA E MANDAVE, DREJT PËRFUNDIMIT