U ORGANIZUA NË KUADËR TË 90-VJETORIT TË LINDJES TË ALBANOLOGUT TË NJOHUR. “Camaj mes brezash”. Kështu u quajt veprimtaria përkujtimore për 90-vjetorin e lindjes të shkrimtarit e albanologut Martin Camaj.

Profesor doktor Tomorr Osmani foli për veprimtarinë e Martin Camaj duke vlerësuar kontributin e tij në në Malin e Zi, Romë dhe në Gjermani. Profesor Alfred Çapaliku tregoi edhe marrëdhënien mes martin Camaj dhe më parë profesorit e më pas mikut të tij Giuseppe Ungaretti nga i cili Camaj pati një ndikim të madh në formimin e tij. Ky përkujtim për 90-vjetorin e Martin Camaj u organizua nga fakulteti i shkencave shoqërore në universitetin “Luigj Gurakuqi” ku mori pjesë edhe bashkëshortja shkrimtarit, Erika Camaj.

Artikulli paraprakBAZHDARI: KEMI NJË PROGRAM PËR ZHVILLIMIN EKONOMIK TË SHKODRËS
Artikulli tjetërVULLNET ELBASANI REAGON PËR MOS FTESËN NË DEBAT