TOTOZANI: TI JEPET FUND KËSAJ PLAGE ARKAIKE NË SHQIPËRI. Fenomeni I gjakmarrjes ka mbledhur në një auditorium përfaqësues dhe drejtues institucionesh qëndrore e vendore. Zëvendësambasadori i OSBE Robert Ëilton tha se gjakmarrja duhet trajtuar si një krim. Nga ana e tij avokati I popullit Igli Totazani tha se I duhet dhënë fund këtij fenomeni arkaik.

Drejtori I Policisë së Qarkut Shkodër Lorenc Panganika dha shifra të tjera dhe deklaroi se nuk ka kërkesa që ata që janë në gjakmarrje të dalin nga ngujimi. Ky takim do të zhvillohet sërish me 15 prill në Shkodër dhe është marrë përsipër idea e ngritjes së një grupi të përbashkët për të evidentuar të gjitha familjet në gjakmarrje dhe për të parë se cilat mund të jenë zgjidhjet.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/SUqWGS7aT5w?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]