SHËRBIM SHËNDETËSOR DHE ARGËTIM PËR PERSONAT E SËMURË. Çdo 11 shkurt ne Diten Boterore te te Semureve dhe Punonjesve te Shendetesise per t’iu bashkuar mesazhit te Atit te shenjte Papa Francesku

sektori i shendetesise i Caritasit Dioqezan Shkoder-pult organizon nje aktivitet me femijet e semure dhe me aftesi ndryshe Ne dioqeze ofrohen sherbime te ndryshme shendetesore falas. Puna e madhe qe behet nga punonjesit e shendetesise, bashkepunetoret dhe vullnetaret e Caritas eshte per tu lavderuar pasi perveq sherbimit bashkendajne e dhurojne moment te bukura per te gjithe.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”https://www.youtube.com/embed/H80FumEI0fo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]