INTERVISTA ME TAN BRAHIMI DHE INVA GASHI

Inva Gashi dhe Tan Barhimi përcjellin momentet e tyre gjate punës dhe karrierës , ndërsa Ronela Hajati një vajze tipike çapkëne e skenës se...

RRËFIM – ARBEN HAVERI

http://www.youtube.com/watch?v=ReZE7Y92zq4

KULT – Pjerin Vlashi

http://www.youtube.com/watch?v=u4dIqQ69bCI

BOTA