LIVING – TE JETOSH SHËNDETSHËM

http://www.youtube.com/watch?v=-e9LpU5sVo8

LIVING 28.11.2015

http://www.youtube.com/watch?v=0mebHWZDE-s

LIVING – 05.03.2016

http://www.youtube.com/watch?v=9uQieLXkBBA

LIVING – DAJTI EKSPRES

http://www.youtube.com/watch?v=H_gpjqQaxQ4

LIVING – FILATELI DHE NUMIZMATIKE SHKODRANE

 (Emision nga Emanuel SMAKAJ)http://www.youtube.com/watch?v=Mwubu3oVPaw