NIGHT STAR – LORENC HASRAMA – 20.12.2017

http://www.youtube.com/watch?v=h5WCQUc3sI0

MATEUS FRROKU DHE “RRAK TAK”

Kengetari Mateus Frroku eshte bere pjese e emsionit Night Star ku ka folur rreth super sukesit "Rrak Tka" me Bujar Qamilin.

NIGHT STAR – GENTIAN FERHATI & ALTIN MICI – SETI FOTOGRAFIK

Moda ajo qe është ne fokus me se shumti , një nga stilistet me te njohur shqiptar sjell koleksionin e tij. Fotografi Gentian Ferhati...

NIGHT STAR – 09.12.2017

http://www.youtube.com/watch?v=JAg7CPmarS4

BOTA