“TE JETOSH NE LUMIN BUNA”

I FTUAR NE STUDIO, ARMANDO LOHJA, KOORDINATORhttp://www.youtube.com/watch?v=MZHQsxUQpKQ

“MIQTË E LIBRIT”

Një reportazh kushtuar “Panairit  të 17’të të librit , zhvilluar në datat 12-16 nëntor në Pallatin e Kongreseve . Në Star Plus Tv do të...

AKSIONI ANTI-DUHAN NE SHKODER

I FTUAR NE STUDIO, BURIM GJYLI, SHEF I HIGJENES DSHPhttp://www.youtube.com/watch?v=vwHJaDKFdJc

SFIDAT E BUJQESISE, 2014-2015

I FTUAR NE STUDIO, MUSTAF KRAJA, DREJTOR I BUJQESISEhttp://www.youtube.com/watch?v=W_i19ZVPizQ

65 VJETORI I “TEATRIT MIGJENI”

I FTUAR NE STUDIO: EDMOND ANGONI, DREJTOR I TEATRIThttp://www.youtube.com/watch?v=z-AnTEcukUE

SHEFQET KRUJA

Pjesemarres: 1. Asim Kruja, 2. Zef Çoba, 3. Adnan Bala, 4. Fatbardh Smaja, 5. Agron Dizdari, 6. Mukades Çanga      

BIBLIOTEKA PUBLIKE “MARIN BARLETI”

PJESEMARRES: 1.FERID HAFIZI, 2.GJOVALIN CUNI, 3.FATMIRA LEKIQI, 4.LULZIME FATUSHA, 5.MIMOZA JUBICA, 6.SIDITE HALLUNI

PAULIN PREKA, “NJË JETË NË SKENË”

RIKTHEHET NË SKENËN E TEATRIT "MIGJENI" NË 80 VJETORIN E LINDJES Një rikthim pas 18 vitesh në skenën të cilën kaloi një jete, por sot për te festuar me miqtë dhe koleget...

SKENDER DRINI

STAR Memory është emision i tipit dokumentaresk apo reportazh. Ky format do të përpiqet të sjelli çdo javë një tematikë ndryshe; Biografi, Data Historike, Personazhe Historike, Tema nga jeta e përditshme, Reportazhe mbi tema të aktuale dhe të kaluara, mbi njerëz të zakonshëm me dhunti në fusha të ndryshme të jetës, etj.

SITUATA E VLLAZNISË NË FOKUSIN E STAR SPORT

TË FTUARIT JAPIN ZGJIDHJE KONKRETE PËR TË ARDHMEN .

BOTA