BILANCI I OPERACIONIT POLICOR NË DUKAGJIN

“LAZARATI 2” ASGJËSON RRETH 135 MIJË BIMË CANNABIS SATIVA
Per 10 dite rresht, ne shume fshatra te komunave te thella te Dukagjinit, qindra efektive te Drejtorise se Policise se Qarkut Shkoder, te shoqeruara nga forca te Nderhyrjes se Shpejte, nga RENEA, nga ekipe ekspertesh, si dhe te mbeshtetura nga dhjetera automjete, mjete lundruese, dhe 3 helikoptere te Ushtrise dhe te rendit, kane ndermarre operacionin me te gjere kunder bimeve narkotike, pas atij te Lazaratit.

“MIQTË E LIBRIT”

Një reportazh kushtuar “Panairit  të 17’të të librit , zhvilluar në datat 12-16 nëntor në Pallatin e Kongreseve . Në Star Plus Tv do të...

TEATRI SOCIAL, NJE ZHANER I RI NE SHKODER

ME SIMBOLIN E PAQES, KY TEATER VJEN TEK NJEREZIT

E PREMTJA E MADHE, PROCESIONI I MARTIREVE NË RRUGËT E SHKODRËS

http://www.youtube.com/watch?v=HrlKnxpmyTk

SHKODRA GJATË 2014-tës

Ngjarjet më të rëndësishme që shoqëruan vitin e kaluar.

NË SHENKOLL, ATY KU TË BURGOSURIT SHIJOJNË MUZIKËN

AKTIVITETI I ORGANIZUAR NGA "BUNA 1" NË BASHKËPUNIM ME STARPLUSTV

BOTA