PËRKUJTOHET KRYENGRITJA E POSTRRIBËS

PRESIDENTI NISHANI MERR PJESË NË CEREMONINË PËRKUJTIMORE.Komuna e Postribes,  ne qarkun e Shkodres ka perkujtuar sot nje nga ditet e saj me te shenuara, pikerisht 68 vjetorin e kryengritjes se pare antikomuniste ne vend.

SHKODRA GJATË 2014-tës

Ngjarjet më të rëndësishme që shoqëruan vitin e kaluar.

PAULIN PREKA, “NJË JETË NË SKENË”

RIKTHEHET NË SKENËN E TEATRIT "MIGJENI" NË 80 VJETORIN E LINDJES Një rikthim pas 18 vitesh në skenën të cilën kaloi një jete, por sot për te festuar me miqtë dhe koleget...

TEATRI SOCIAL, NJE ZHANER I RI NE SHKODER

ME SIMBOLIN E PAQES, KY TEATER VJEN TEK NJEREZIT

“MIQTË E LIBRIT”

Një reportazh kushtuar “Panairit  të 17’të të librit , zhvilluar në datat 12-16 nëntor në Pallatin e Kongreseve . Në Star Plus Tv do të...

NË SHENKOLL, ATY KU TË BURGOSURIT SHIJOJNË MUZIKËN

AKTIVITETI I ORGANIZUAR NGA "BUNA 1" NË BASHKËPUNIM ME STARPLUSTV

PYJET E SHKRELIT, NJË LËMSH I NGATËRRUAR

TËRTHORJA: KOMUNA PARA DREJTËSISSË. STERKAJ: PËRGJEGJËS, INSPEKTORIATI I MJEDISIT.
Star Plus nuk u mjaftua me deklaratën e Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit Pyjor dhe Ujrave. Nisur nga padia që do t’i bëhet Komunës së Shkrelit për prerjen e paligjshme të pyjeve në zonat ku ajo është pronare, ne shkuam ne terren per te pare se si eshte e verteta.

BOTA