PROFILI I NJË PIANISTEJE, IRENA MËHILLI

http://www.youtube.com/watch?v=gcMwZ5sWli8

ODA E BEJTEVE – STAR MEMORY

http://www.youtube.com/watch?v=QwsBFQEF448

I FUNDIT I AHENGUT SHKODRAN

SHYQYRI ALUSHI - Një dokumentar biografiko-artistikhttp://www.youtube.com/watch?v=wviruVU4r7g

NËNTOR 1944

http://www.youtube.com/watch?v=ZdpGPE4XrG8

KONGRESI I MANASTIRIT

Një dokumentar historik nga Sead Cena.

DREJT NËNTORIT TË BARDHË

NJE DOKUMENTAR HISTORIK NGA SEAD CENA, E CILI FLET PER KRIMET E KOMUNIZMIT, PERSEKUTIMIN NDAJ KLERIKE DHE NDAJ FESE. PJESEMARRES: DOM GJERGJ SIMONIhttp://www.youtube.com/watch?v=OE8EW9aa_Hk ...

SHAN PICI

“SHAN PICI, ARTISTI I FOTOGRAFISË”

LUNDRIMI NË UJËRAT E SHKODRËS

LUNDRIMI NE UJERAT E SHKODRES – NJE DOKUMENTAR HISTORIK NGA SEAD CENA. TEMAT PER TE CILAT FLITET: TIPOLOGJIA E VARKAVE, MENYRAT E PESHKIMIT, SI...

NJE JETE NE TELAJO – NDOC GURASHI

http://www.youtube.com/watch?v=mrFyupJkz_c

MUZIKA NË DASMËN SHKODRANE

Dasma tradicionale shkodrane ka qenë një ndër ngjarjet më madhore dhe më të rëndësishme për familjen dhe shoqërinë shkodrane. Kjo ngjarje përbëhej nga rregulla strikte të shtrira në kohë.

BOTA