LUIGJ GURAKUQI, DRITEHIJET E JETES SE TIJ

BIOGRAFIA E LUIGJ GURAKUQIT, JETA LETRARE DHE POLTIKE. VRASJA E TIJ.

KRYETARET E BASHKISË SHKODËR 1865-2015

KRYETARET E BASHKISE SHKODER 1865-2015 – NJE DOKUMENTAR HISTORIK NGA SEAD CENA. NJE UDHETIM HISTORIK I BASHKISE SE QYTETIT TE SHKODRE. PJESE E DOKUMENTARIT:...

HISTORIA E KALASË ROZAFA

HISTORIA E KALASE ROZAFA – NJE DOKUMENTAR HISTORIK NGA SEAD CENA MBI KALANE E QYTETIT TE SHKODRES. PJESEMARRES: AGRON LUKA (STUDIUES)http://www.youtube.com/watch?v=V31rkA_r9Bk

TANAGRA, HISTORIA E GENIT DHE E GJUHES

I FTUAR NAIM LAÇEJhttp://www.youtube.com/watch?v=pT_n2PF2298

Arti i Shtate – Kinematografia shqiptare

http://www.youtube.com/watch?v=WEJGwqB1E3E

PJETER GACI

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6bo70MwiVvk]

FANELLA NUMER “5”, RAMAZAN RRAGAMI

Pershkrimi: reportazh biografik nga Sead Cena/ Star Memory/ Star Plus Tv.http://www.youtube.com/watch?v=WoSvH5GhjOw

DOSJA 2 PRILLI

STAR MEMORY - STAR PLUS TV

NË ATELIENË E NJË SKULPTORI

REPORTAZH BIOGRAFIK PËR SKULPTORIN SKENDER KRAJA,

Frederik Rreshpja

Frederik Rreshpja - I lindun më 1941, a 1940, âsht nji legjendë për së gjalli. Njohësit seriozë të poezisë ia nisin kuvendit të entuziazmuem sapo përmendet emni i Fred Rreshpes. Në jetën publike dhe në skenën letrare të Shqipnisë, ai nuk âsht i pranishëm. Përmbledhjet e poezisë së tij nuk gjenden mâ në shitje. 

BOTA