ORËNDREQËSIT

Pjesëmarrës: Ndoc Gurashi, Sadetin Sula, Sherafedin Nikshiqi, Ermir Dibra, Besnik Sahatcia, Muharrem Shkreli

KRYETARET E BASHKISË SHKODËR 1865-2015

KRYETARET E BASHKISE SHKODER 1865-2015 – NJE DOKUMENTAR HISTORIK NGA SEAD CENA. NJE UDHETIM HISTORIK I BASHKISE SE QYTETIT TE SHKODRE. PJESE E DOKUMENTARIT:...

DREJT NËNTORIT TË BARDHË

NJE DOKUMENTAR HISTORIK NGA SEAD CENA, E CILI FLET PER KRIMET E KOMUNIZMIT, PERSEKUTIMIN NDAJ KLERIKE DHE NDAJ FESE. PJESEMARRES: DOM GJERGJ SIMONIhttp://www.youtube.com/watch?v=OE8EW9aa_Hk ...

I FUNDIT I AHENGUT SHKODRAN

SHYQYRI ALUSHI - Një dokumentar biografiko-artistikhttp://www.youtube.com/watch?v=wviruVU4r7g

STAR MEMORY – “BETIMI I BURRNESHAVE”

http://www.youtube.com/watch?v=14vLEdnXGts

STAR MEMORY – KUSH E NGRITI FLAMURIN

http://www.youtube.com/watch?v=Q5qKAzPX-90

STAR MEMORY – ARGJENDARËT E ARTISTIKES

Argjendarët në Pazarin e Vjetër të Shkodrës - Argjendarët e Ndërmarrjes Artistike

STAR MEMORY – FADIL KRAJA

http://www.youtube.com/watch?v=QGDnJscCehU

BOTA