STAR SPORT – 19.09.2016

http://www.youtube.com/watch?v=WylIcnbV4EI

STAR SPORT – 03.10.2016

http://www.youtube.com/watch?v=DFJwE08uNpc

STAR SPORT – 26.10.2015

http://www.youtube.com/watch?v=jQsoGbRuSgw

STAR SPORT – 30.05.2016

http://www.youtube.com/watch?v=K4k4BPPgzGA

E VËRTETA E PROJEKTIT TË “LORO BORIÇIT”

STAR SPORT, SQARON NË DETAJE VIZITËN E KRYEMINISTRIT RAMA. Të gjithë mund të kenë pyetur si lindi ideja që Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama të vizitonte stadiumin “Loro Boriçi” dhe të  kërkonte më pas një projekt nga ish presidenti i Vllaznisë Valter Fushaj si dhe deputet e tjerë të pranishëm të Qarkut të Shkodrës.

BOTA