STAR SPORT – 09.11.2015

http://www.youtube.com/watch?v=IKpqSapZZKE

Star Sport – 02-11-2015

http://www.youtube.com/watch?v=UcTzpG4Vbr0

STAR SPORT – 26.10.2015

http://www.youtube.com/watch?v=jQsoGbRuSgw

STAR SPORT – 19.10.2015

STAR SPORT http://www.youtube.com/watch?v=_Cx9RG8yrq0 STAR PLUS TV

SUKSESI I KOMBËTARES

http://www.youtube.com/watch?v=Az27OXAStC8

STAR SPORT – 21.09.2015

http://www.youtube.com/watch?v=coh_rWHR6FA

NIKOLIN ARRA

http://www.youtube.com/watch?v=6C_30cqWHlE

SPECIALE ,VLLAZNIA FITUESE E KAMPIONATIT KOMBËTAR TE BASKETBOLLIT

http://www.youtube.com/watch?v=hgcDnIIWpk4

“VLLAZNIT ULTRAS ” PUSHTOJNË KRYEQYTETIN

http://www.youtube.com/watch?v=bBqNPrMnD4I

E VËRTETA E DHUNËS NË MAMURRAS NË “STAR SPORT”

TË FTUAR SPECIAL, E ARDHMJA E VLLAZNISË, PRETENDIMET E BOKSIT.“Star Sport”, Rubrika Sportive në Star Plus Televizion ka ardhur me të ftuar specialë për zhvillimet e fundit sportive. Fillimisht vëmendja i është kushtuar Vllaznisë, fitoren me Apoloninë dhe pritshmëritë për ndeshjen me Elbasanin.

BOTA