PROGRAMI PER SHKODREN, PD vs PS!

http://www.youtube.com/watch?v=fAiSadOBqZU

FRD NE ZGJEDHJET E 21 QERSHORIT

http://www.youtube.com/watch?v=riPPdjgRhYk

VOLTANA ADEMI

http://www.youtube.com/watch?v=oqFqZ_GhIa4

KETI BAZHDARI

AUTIZMI

PARTIA SOCIALISTE, ZGJEDHJET LOKALE 2015

Deputeti i Partisë Socialiste Qarku Shkodër, Namik KoplikuDeputeti i Partisë Socialiste Qarku Shkodër Namik Kopliku

PRAG ZGJEDHJESH LOKALE 2015

Sëbashku me një panel gazetarësh për të diskutuar mbi situatën politike në vend dhe preg-zgjedhjet lokale në Shkodër

SITUATA AKTUALE NE PD-ne E SHKODRËS

I ftuar kryetari i PD-së Shkodër Ramiz Çobaj 

FATLUM NURJA

I ftuar në studio Fatlum Nurja (Ekspert i pushtetit vendor / Koordinator i FRD-së Shkodër)

GODINA E RE E FOTOTEKES MARUBI

Për herë të parë në media do flasim me detaje në një emision të plotë kushtuar godinës së re të Fototekës Kombëtare Marubi dhe Muzeut Marubi. Cili është projekti i plotë dhe si mendohet implementimi i tij? Kur do fillojnë punimet, kur parashikohet përfundimi i tyre? Sa ka kushtuar? Si mendohet sistemi dhe cili është projektimi i ri i tre kateve?

BOTA