LOS ANGELES DHE MOSKA – QYTETET ME TRAFIKUN MË TË DENDUR NË BOTË

Një studim i ri thotë se Los Angeles, Moska dhe Nju Jorku janë qytetet me trafikun më të dendur në botë.

“BOYFRIENDS OF INSTAGRAM” JANË HERONJ TË VËRTETË

Nëse mendoni se sakrifikoni shumë që e dashura juaj të dalë mirë në foto, shikoni këto raste…

FEMRAT NË SHQIPËRI MË TË EDUKUARA SE MESHKUJT

Një studimi i realizuar nga Kombet e Bashkuara i quajtur “Gratë në shkencë”, tregon se në Shqipëri ka më shumë gra të shkolluara se sa meshkuj.

KUJDES NGA PARFUMI, JA PSE ËSHTË I DËMSHËM

Shmangeni sa më shumë përdorimin e parfumit. Fragrancat janë të dëmshme për shëndetin, por edhe për punën tuaj.

ËSHTË KOHA E DETOX

Nëse ndjen se ke marrë disa kile më shumë në dimër, ndoshta është momenti i detoksifikimit.

FITOI LOTARINË, E REJA DO TË HEDHË NË GJYQ KOMPANINË

Fituesja më e re në moshë e lotarisë në Britani rrëfen se shpesh do të donte të mos e kishte blerë kurrë biletën fituese.

NJË TJETËR RAJON I SHKRETË I BOTËS DREJT POPULLIMIT, 48 000 KËRKESAT E PARA

Mbi 48 mijë kërkesa janë pranuar këtë javë nga qytetarët rusë në përgjigje të programit shtetëror që u jep disa hektarë tokë të lirë në Lindjen e Largët.

OBEZITETI, FRANCA NDALON SHITJEN PA LIMIT TË PIJEVE ME SHEQER

Restorantet dhe hapësira të tjera ku merret ushqimi në Francë janë ndaluar të ofrojnë pije të pakufizuara me sheqer, në përpjekje për të zvogëluar obesitetin.

TENTOI TË KALONTE PA RADHË, RRAHIN BRUTALISHT AKTORIN

Një sherr i madh ka shpërthyer në një pikat e McDonald në Cordoba, Argjentinë, pasi një aktor i njohur u akuzua se kaloi pa radhë.

KATËR SHPREHI TË NJERËZVE TË LUMTUR, TË CILAT DUHET T’I PRAKTIKONI EDHE JU

Ka shumë gjëra të cilat njerëzit mund t’i praktikojnë në përditshmëri për të qenë më të lumtur.

BOTA