Madonna rrëfen varësinë nga droga

Teksa është zhveshur sërish për një tjetër kopertinë të një reviste, Madonna ka folur për përdorimin e lëndëve narkotike dhe tundimit ndaj tyre.
Por ndersa është rrëfyer se edhe ajo ka qënë e varur nga droga, ka provuar që të konsumojë shumë ujë që të largojë nga trupi lëndën narkotike.

Reperi Gold Ag përsëri në polici

Të hënën, reperi i njohur si Gold Ag qëndroi për më shumë se tre orë në njësitin e hetimeve rajonale në Prishtinë.
Ai u intervistua pas një kallëzimi penal që ju bë atij për nxitje të urrejtjes.

Nora shtatzëna në diskoteka

Çdo grua shtatzënë duhet të jetë tejet e kujdesshme në të gjitha aspektet.
Shtatzënat, rëndom ndryshojnë stilin e jetës për hire të frytit që mbajnë në bark.
Por, nuk po ndodh kështu me Nora Istrefin, këngëtaren e njohur kosovare,

BOTA