W3Schools

INSTAGRAM DO TË FUNKSIONOJË EDHE PA U LIDHUR ME INTERNETIN

80% e përdoruesve të Instagram-it nga 600 milion përdorues janë jashtë SHBA, kështu që rrjeti social ka gjetur një mënyrë që përdoruesit të lidhen me të.

SULMOHEN MBI 50 MILIONË LLOGARI TË FACEBOOK

Mbi 50 milionë llogari të rrjetit sociale Facebook janë kompromentuar kanë bërë me dije drejtuesit e kompanisë, teksa bëjn[ë thirrje se mbi 90 milionë...

KUJDES NGA FACEBOOK, OPSIONI “PEOPLE YOU MAY KNOW” JU CËNON PRIVATËSINË

Facebook prek privatësinë në opsionin “People you may know”, “Njerëz që mund t’i njihni”.

Samsung Galaxy Note 6 e veçanta e tij

Tani për tani për të gjetur smartfonë me 4GB RAM është relativisht e zakonshme.

WHATSAPP ZBULON KUSH E KA SURVEJUAR

Hakerët ishin në gjendje të instalonin në distancë softuerin e mbikqyrjes në faqe dhe pajisje të tjera duke përdorur një cenueshmëri të madhe në...

Twitter lejon dërgimin e mesazheve direkte tek secili përdorues

Më parë, Twitter lejonte dërgimin e mesazheve të drejtpërdrejta vetëm nga njerëzit që e përcillinin njëri-tjetrin në rrjetin social. Tani kjo gjë ka ndryshuar dhe Twitter ka njoftuar se do lejojë dërgimin e mesazheve direkte tek secili përdoruesit i rrjetit social, edhe nëse pranuesi i porosisë nuk është ndjekësi juaj. Këtë ndryshim përdoruesit mund ta lejojnë nëse e aktivizojnë këtë opsion në cilësimet e profilit të tyre. Megjithatë, ky opsion është i mundur vetëm nëse ju e zgjedhni atë.

“HISTORITË” E INSTAGRAM-IT, MË TË SUKSESSHME SE ATO TË SNAPCHAT

Ka shumë njerëz që e kritikojnë Facebook-un për krijimin e “Stories” si funksion në shumë prej aplikacioneve dhe shërbimeve të saj.

SNAPCHAT KA NJË NDRYSHIM TË RI DHE SHUMË INTERESANT

Snapchat lancoi funksionin e saj me te ri ‘geofilters’.

STATUSET NË FACEBOOK TANI EDHE ME NGJYRA

Gjigandi i internetit, Facebook ka lançuar këto ditë një update, që favorizon një mënyrë te re për të bërë statuse.

ZUCKERBERG NJOFTON SE FACEBOOK DO TË SJELLË NJË RISI, DO KRIJOJË ‘ZYRË MARTESORE’

Mark Zuckerberg zbuloi se do të ndërtohet në aplikacionin ekzistues Facebook një tjetër shërbim dhe do të ishte një "përshtatje e natyrshme" një rrjet...

BOTA