Facebook do të ndihmojë në gjetjen e fëmijëve të humbur

Facebook pohon se do të bashkëpunojë me Qendrën Kombëtare për Fëmijët e Humbur dhe të Shfrytëzuar për t’i ndihmuar përdoruesit që të gjejnë fëmijët e tyre të humbur.

SAMSUNG VS GOOGLE-NEXUS 6

Samsung Galaxy S6 mësohet se do të vijë me risi ndryshe nga linja e mëparshme e Galaxy, ai do ta ofrojë një version të ri të ndërfaqes, i cili do të jetë i ngjashëm me atë të tabletit të Google - Nexus 6.

Samsung planifilkon blerjen e BlackBerry-it

Kompania Samsung raporton se ka në plan të blejë kompaninë kanadeze BlackBerry për 7.5 miliardë dollarë. Sipas gazetës prestigjioze Reuters, Samsung i ka ofruar BlackBerry-t një shumë prej 13.35 dollarë deri në 15.49 dollarë për aksion.

Google po ndërton një sistem të ri përkthimi në kohë reale

Muajin që kaloi, Skype i Microsoft lançoi një program që bën përkthimin në kohë reale të fjalëve të njerëzve gjatë bisedës së tyre në Skype. Tani duket se do të shohim dhe versionin e Google të këtij programi.

Instagram është rrjeti social me rritjen më të shpejtë nga të gjithë, thotë një...

Të dhënat e reja nga Pew Research Internet Project të lëshuar të premten kanë gjetur se Instagram është rrjeti social me rritjen më të shpejtë në SHBA, ndër të rriturit për vitin e kaluar.

CES 2015: Ky robot mund t’ju vjedhë punën një ditë!

Mirë se vini në të ardhmen njerëz, bëhuni gati të ndiheni të padobishëm. Toshiba prezantoi një robot të ri në panairin CES 2015 në Las Vegas, i cili mund t’ju vjedhë punën një ditë.

Teknologjia OLED do të jetë e ardhmja e ekraneve të produkteve Apple

Një nga komunitet më të mëdha të teknologjisë në Japoni, GforGames, ka publikuar një artikull në të cilin shkruhet se Apple do të përdorë teknologjinë OLED në të ardhmen, për të gjitha produktet e saj.

BOTA