W3Schools

FUSHATË MBI SIGURIMET NË UNIVERSITETIN E SHKODRËS

Shoqata e Siguruesve të Shqipërisë organizoi këtë të Marte një bashkëbisedim me studentët e Fakultetit të Ekonomisë të universitetit “Luigj Gurakuqi” këtu në Shkodër....

BIBLIOTEKA UNIVERSITARE, 90% E LIBRAVE FUTEN NË INVENTAR

Është në fazat e fundit inventari i librave në Bibliotekën e Universitetit “Luigj Gurakuqi” në Shkodër. Prej më shumë se 3 muajsh, punonjës të...

SHKOLLA PYJORE ORGANIZON “DITËT E HAPURA”

 PËR 9-VJEÇARET Shkolla e mesme profesionale “Kolë Margjini” në Shkodër ka hapur dyert për nxënësit e shkollave 9-vjeçare për të parë atë çfarë ofron kjo shkollë.Ditët e hapura, është një aktivitet i përvitshëm.

THETHI, NIS HAPJA E RRUGËS BOGË-QAFË THORE NGA BORA

Që nga pasditja e djeshme ka nisur puna për hapjen e rrugës Bogë-Qafë Thore e cila është e bllokuar nga bora prej disa ditësh...

OSHEE PO VIJON AKSIONIN KUNDËR VJEDHJES SË ENERGJISË NË RAJONIN E SHKODRËS.SHOQEROHEN PUNONJES DHE...

OSHEE po vijon aksionin kundër vjedhjes së energjisë në rajonin e Shkodrës

MOSBINDJA CIVILE, MBI 1000 PËRSONA PRITET TË PROTESTOJNË NË SHKODËR

Siç eshte paralajmeruar edhe nga opozita, sot do te nise mosbindja civile ku qytetare nga vende te ndryshme te Shqiperise kane paralajmeruar se do...

LEZHË, MESUES E NXËNËS BOJKOTOJNË MËSIMIN

Qe ne oren 8 te mengjesit nxenes dhe Mesues te Shkolles 9 vjecare "Marash Gjoni" ne Rrile te Lezhes, kishin vendosur që te mos...

KËSHILLI I BASHKISË, MIRATON VENDIMET E FUND NËNTORIT

KËSHILLTARËT E MAJTË, KËRKOJNË MË SHUMË VËMENDJE PËR ÇLIRIMIN.

PËRMBYTJET, SITUATA DREJT PËRMIRËSIMIT

Pas inspektimeve në terren të bëra nga Bashkia Shkodër, në Njësitë Administrative të përmbytura sipërfaqja totale ka arritur mbi 2710 Ha tokë në ujë, ndërsa...

GRUDË, RRUGA E VARREZAVE KËRKON INVESTIME

Kanë mjaftuar pak reshje shiu në gjatë 2 ditëve të fundit për të bërë të pakalueshme rrugën e varrezave katolike në fshatin Grudë. Prej...

BOTA