W3Schools

SHËTITORJA “BARDH E ZI”

INVESTIMI I KRYER DISA VITE MË PARË LA NË HARRESË EDHE PJESË TË TJERA .

TAXI, SHËRBIMI I MUNGUAR NË SHKODËR

QYTETARËT DHE TAKSISTËT KËRKOJNË TË MIRËMENAXHOHET TRANSPORTI ME TAXI .

TRANSPORTI I UDHËTARËVE, ENDE NË KAOS

NDJEHET NEVOJA E NJË TERMINALI QENDROR PËR PËRPUNIMIN E PASAGJERËVE .

MURIQAN, RADHË TË GJATA

NË TË DYJA ANËT E KUFIRIT KRIJOHEN RADHË TË GJATA TË AUTOMJETEVE .

SHFRTËZIMI I LUMENJVE NË LEZHË

NË LUMIN MAT SITUATA ALARMANTE, RREZIKOHEN URAT .

KABINAT ELEKTRIKE, SHKODRA NË “RREZIK VDEKJE”

THUAJSE NË ÇDO LAGJE, SIGURIA NDAJ TENSIONIT TË LARTË LË PËR TË DËSHIRUAR .

FUSHË ARRËZ, INFRASTRUKTURË NË HIJE

BANORËT APEL NDAJ NDËRMARRJES SË RRUGËVE PËR NDËRHYRJE .

UNAZA E SHKODRËS NËN PUSHTIMIN E PUSETAVE

VENDOSJA E PUSETAVE NË QËNDËR TË RRUGËS SHKAK PËR AKSIDENTE .

URA E BUNËS, PO RREZIKOHEN GJURMËT

TAFILICA: INSTITUCIONET TË MARRIN MASA TË MENJËHERSHME  .

BOTA