W3Schools

VIDHNIN ENERGJINË , 4 PROÇEDIME PENALE

KONTROLLET E CEZ DO VAZHDOJNE EDHE NE DITET NE VIJIM .

SHKODËR, RENDI NË 24 ORË ( Video )

SEKUESTROHEN LËNDË DRUSORE DHE KANABIS SATIVA .

RESHJET, DËMTOHET RRUGA SHKODËR –VAU DEJËS ( Video )

NJË NGA ARTERIET KRYESORE QË LIDH SHKODRËN ME PJESËN VERIORE TË VENDIT .

REFORMA, REAGON SHOQATA E KOMUNAVE

KËRKON QË 61 BASHKIVE TI SHTOHEN EDHE 28 NJËSI TË TJERA .

MONITORIMI I ZJARREVE NË PYJE

DANI: BASHKËPUNIMI ME INSTITUCIONET TJERA KA QENË I FRYTSHËM .

GRUEMIRË, FERMERËT BRAKTISIN DUHANIN

MUNGESA E MBËSHTETJES NGA SHTETI I DETYRON FERMERET QE TË ZVOGËLOJNË PRODHIMIN  .

ASNJË I SËMURË ME HEPATIT NË SHKODËR

OBSH: 28 KORRIKU, DITA BOTËRORE KUNDËR HEPATITIT .

RRUGA “VASO KADIA” NË KAOS

PARKIMET E GABUARA DHE KABLLOT RREZIKOJNË JETËN E BANORËVE DHE KALIMTARËVE .

BANORËT E BUSHATIT, KËRKOJNË NJËSI MË VEHTE

NJË GRUP BANORËSH APEL KOMISIONIT QE QENDRA E NJESISË VENDORE TE JETË SERISH NË BUSHAT .

QARKULLIMI, MASA PËR EVITIMIN E TRAFIKUT

HYSA: JANË MARRË MASAT PËR PËRBALLIMIN E SITUATËS .

BOTA