SËRISH TEMPERATURA TË LARTA, SI PARASHIKOHET MOTI PËR DITËN E SOTME

Diell dhe temperatura relativisht të larta do të karakterizojnë kushtet e motit në vendin tonë duke filluar nga orët e para të ditës, sipas...

QARKU I JEP TITULL NDERI KREUT TË KLSH TË POLONISË

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Shkodër Greta Bardeli i ka akorduar presidentit të Zyrës Supreme të Auditimit të Polonisë Krzysztof Kwiatkowski titullin "Nderi i Qarkut...

RADOVANI: RRUGA E SHIROKËS DREJT ZGJIDHJES

PUSHTETI VENDOR NË SHKODËR, PËRGJIGJE TË NDRYSHME PËR RRUGËN E SHIROKËS .

DARRAGJATI: DEKLARATA E ZV/KRYEMINISTRES, JO NJERËZORE

“Janë të angazhuar 378 forca të Forcave të Armatosura me 734 mjete të kalueshmërisë së lartë. Sikurse nga policia e shtetit mbi 150 forca...

PALAJ: SA E SA TË KRISHTERË TË BRAKTISUR NGA PUSHTETARËT

Famullia e Shën Shtjefnit në Shkodër në festën e Zojës së Shkodrës ka zhvilluar procesionin me figurën e Zojës nepër rrugët e qytetit. Procesioni...

SHKODËR, SHKOLLA PYJORE AKSION PËR MBJELLJEN E PEMËVE

Nxënësit e shkollës së mesme teknike pyjore “Kolë Margjini” kanë mbjellë 20 fidanë pranë Varrezave të Dëshmorëve në qytetin e Shkodrës. Albana Lleshaj, drejtore...

RESHJET E DËBORËS BLLOKOJNË IBALLËN DHE THETHIN

Reshjet e dëborës në qarkun, Shkodrës kanë shkaktuar probleme në qarkullimin rrugor. Strukturat e Policisë së Shtetit, të Emergjencave Civile dhe pushtetit lokal këshillojnë drejtuesit e mjeteve të bëjnë kujdes dhe të vendosin zinxhirët në disa akse problematike.

KUSHTET E PËRFITIMIT TË SHPËRBLIMIT TË LINDJES

1 vit sigurim dhe sasia e rrogës e 12 muajve të fundit janë dy kriterët bazë për shpërblimin e shtatëzanisë si dhe vlerës së...

ISHTI : NAFTA NË SHQIPËRI PËRZIHET

Inspektoriati Shtetëror Teknik dhe Industrial gjatë kontrolleve të ushtruara ka zbuluar abuzime me ciëlsinë e karburanteve që bëjnë operatorët në treg. Kreu i këtij...

HOT, ZBULOHET KISHA MBI 1500-VJEÇARE

Në fshatin Hot të Malësisë jaën zbuluar rrënojat e një kishe që mendohet të jetë mbi 1500-vjeçare. Kanë qenë banorët e zonës ato të...

BOTA