W3Schools

EDUKIMI NË VAZHDIM, FARMACISTËT NUK RREZIKOHEN

SHKODËR, SHTOHET LISTA E RIMBURSIMEVE
90% e farmacisteve te qytetit te shkodres nuk rrezikohen  nga mungesa e pike krediteve pasi I kane ndjekur

BUSHAT, NGA DATA 8-12, HAPET SHKOLLA VERORE

NJË SHKOLLË, POR EDHE NJE KONKURS MES NXËNËSVE TË SHKOLLAVE 9-VJEÇARE. Nga data 8 deri ne daten 12 shtator, prane shkolles se mesme profesionale Ndre Mjeda ne komunen e Bushatit do te hapet shkolla verore.

CEZ AKSIONE NDAJ DEBITORËVE

Edhe pse kane vite pa paguar energjine elektrike, banoret e Oblikes kundershtojne me force aksionin e CEZ-it, duke e beret e domosdoshme nderhyrjen e...

GJYSËM DRITË GJYSËM ERRËSIRË!

SHKODËR, DISA RRUGË NË ERRËSIRË TË PLOTË, DISA NDRIÇIM 24 ORË !!!

QYTETI I SHKODRËS PA UJË

SHKAK NJË DEFEKT NË LINJËN E TENSIONIT TË LARTË 20 KW.

BUSHAT, MERREN MASAT PËR VITIN SHKOLLOR

KRYETARI I KOMUNËS, MBLEDH DREJTORËT E SHKOLLAVE, ANGAZHIM PËR VITIN E RI.
Ne prag te nisjes e vitit te ri shkollor, kryetari i Komunes Bushat, ka zhvilluar nje takim me drejtoret e hkollave te mesme dhe 9-vjecare ne territorin e kesaj komune ne qarkun e Shkodres.

PREFEKTI VË NË LËVIZJE PUNIMËT NË SHIROKË

BANORËT TË PAKËNAQUR, TË PAKTË ATO QË REAGOJNË. Reagimi i Prefektit të Qarkut të Shkodrës pas inspektimeve në terren në punimët që janë duke u realizuar në aksin rrugor Shkodër- Shirokë ka sjellë lëvizjet në terren të kompanisë kontraktuese e cila ka vijuar punën.

SISTEMIMI I KABLLOVE NË TENTATIVË!

U PREMTUA PËR NDËRHYRJE PRIVATE DHE NGA BASHKIA, NUK RESPEKTOHEN AFATET.

DOGANA, RREGULLA TË REJA PËR MAKINAT

RREGULLA TË REJA PËR MAKINAT QË HYJNË NGA JASHTË VENDIT
Dogana Shqiptare do të fillojë që sot të zbatojë rregullat e reja për makinat që futen në vend nga persona që hyjnë për një kohë të shkurtër në Shqipëri. Bëhet fjalë për makinat e emigrantëve, turistëve, studentëve, mjekëve, shkencëtarëve apo atyre që nuk jetojnë, por vetëm punojnë në vendin tonë.

RRUGA E SHIROKËS, PREFEKTI I PAKËNAQUR NGA PUNIMET

RADOVANI: NËSE DO TË ISHTE NË DORËN TIME, GJOBA DO TË ISHTE E PASHMANGSHME
Prefkti I Qarkut te Shkodres Paulin Radovani, ka isnpektuar nga afer gjate kesaj te hene punimet qe po kryhen ne rrugen e Shirokes

BOTA