W3Schools

ANTICANNABIS, TAHIRI NË SHKODËR

MINSITRI I RENDIT, TAKIME ME BANORËT E ZONËS DHE DREJTUESIT E POLICISË
Ne mbeshtetje te operacionit treditor te policise se shtetit per asgjesimin e bimeve narkotike, Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri ka rdhur ne  Shkoder, per nje takim me drejtuesit e policse se Shkodres.

SHKELET LIGJI ANTIDUHAN

CIGARE NË POLIKLINIKËN E SPECIALITETEVE, LOKALET “SIPAS QEJFIT”
Kamera e Star Plus ka vezhguar disa prej institucioneve publike, por edhe lokaleve ne Shkoder, per zbatimin e ligjit antiduhan, të shtunen, me 23 gusht, ne diten e pare te hyrjes se tij ne fuqi.

MUZEU I KRIMEVE TË KOMUNIZMIT

EDHE PAS DY VITESH GJITHÇKA ËSHTË NË VENDNUMERO.
Muzeu I krimeve te komunizmit I ndertuar prane ish deges se brendeshme ne shkoder, vazhdon te jete sot ne gjendjen e meparshme, pa asnje send brenda tij dhe duke qendruar I mbylluar per kureshtaret.

PUKË, INVESTIME PA TRANSPARENCË

KËSHILLTARËT APEL INSTITUCIONEVE PËR TË VEPRUAR.
Bashkia e  Pukes vijon te  mbetet e  hermitizuar  perball detyrimit  ligjor per transparence  ndaj qytetarve.

INAGUROHET XHAMIA E RE NË BARBULLUSH

INVESTIMI ËSHTË REALIZUAR NGA MYFTINIA ISKENDERUN.
Inagurohet Xhamia e re e fshatit Barbullush të komunës Bushat.  Xhamia e cila do të mbajë emrin  Iskenderun është plotësisht e re, ku për inagurimin e saj kanë marrë pjesë dhe përsonalitetet më të shquara të besimin Musliman në Shqipëri por dhe në Turqi.

VETËM 7% E SHKODRANËVE I SIGUROJNË BANESAT

 KOMPANITË: ME 7500 LEKË SIGUROHET SHTËPIA 30 MILIONËSHE
Rastet me te shpeshta te demtimit te banesave ne Shkoder kane qene ato te djegies nga zjarri, kryesisht I shkaktuar nga defektete elektrike dhe te bombulave te gazit.

AKU FILTRON VELIPOJËN E RAZMËN

ERKOÇAJ: SITUATA NËN KONTROLL, SUBJEKTET JANË NDËRGJEGJËSUAR.
Pikat turistike me te frekuentuara te Qarkut te Shkodres si plazhi i Velipojes dhe Razma kane qene ne vemendjen e AKU sa  takon kontrollit te kushteve ne te cilat I ofrohet sherbimi turisteve.

PREJ SË SHTUNËS, 5000 LEKË GJOBË PËR NJË CIGARE

Drejtoria e shendeti public ne Shkoder  merr te gjitha masat  per implementin e ligjit antiduhan. Megjithese  shprehen skeptik per  zbatueshmerine, qytetaret shkodrane  mbeshtesin ligjin....

UNAZA LINDORE NË ERRËSIRË TË PLOTË

PREJ MË SHUMË SE NJË JAVE MUNGON NDRIÇIMI, ASKUSH NUK INTERESOHET.
Mungesa e ndricimit ne nje pjese te madhe te segmentit rrugor te unazes lindore te qytetit te shkodres prej me shume se nje jave eshte kthyer ne nje problem teper shqetesues per banoret e zones por gjithashtu per kalimtaret.

LIGJI ANTIDUHAN, HYN NË FUQI NË 23 GUSHT

INSPEKTORËT DO TË INSTALOHEN NË TERREN PËR VËZHGIME.
Të gjithë qytetarët Shkodranë por dhe ato Shqiptarë  që janë përdorues të duhanit duhet të tregohen të kujdesshëm pas datës 23 gusht ky do të hyjë në fuqi ligji antiduhan.

BOTA