VITI I RI, FESTA E URIMEVE DHE DËSHIRAVE

KËSAJ FESTE I GËZOHEN TË GJITHA BREZAT, NJË TRADITË E VJETËR RITUALE.Viti i Ri është festa e urimeve dhe dëshirave më të mira, shoqërimit, argëtimit, ngritjes së dollive, tryezave të begatshme dhe shkëmbimit të dhuratave të ndërsjella.

BASHKIA URON QYTETARËT

LUKA: QOFTË 2015-ta NJË VIT I SHËNDETSHËM DHE I GËZUESHËM

FUNDVITI, DYNDËT TRAFIKU NË SHKODËR

RRUGËT KRYESORE TË QYTETIT TË SHKODRËS, TË BLLOKUARA NGA “BLERJET”. Edhe këtë fundviti, Shkodra duket e destinuar të vuajë trafikun  kaotik që paralizon me minuta të tëra qytetin e Shkodres  .

PUKË, SITUATA NËN KONTROLL

PUKË, SITUATA NËN KONTROLL ARIFAJ: RRUGËT E KALUESHME ME ZINXHIRË, PROBLEM FURNIZIMI ME ENERGJI Bashkia Puke ka qene nder me te prekurat sa i takon vales se te ftohtit qe ka perfshire vendin.

DËBORA, ARRSH KUJDES NGRICAT

DREJTUESIT E AUTORITETIT RRUGOR, THIRRJE DREJTUESVE TE AUTOMJETEVE .Pas dëborës, problem në rrugë është kthyer prania e akullit. Autoriteti Shtetëror i Rrugëve kërkon që të bëhet kujdes veçanërisht me shpejtësinë e mjeteve dhe të evitohen parakalimet në ato zona ku ka akull. 

NË RADHË PËR KOLAUDIMET

PRITJA TË NGJASON ME RADHËN E DIKUSHME PËR QUMËSHTIN.Serisht rradhe kilometrike per kolaudimin e automjeteve ne qytetin e Shkodres. Drejtuesit e mjeteve janë dyndur për të paguar taksat dhe kolauduar automjetet, duke qëndruar jo vetëm me orë, por edhe me ditë të tëra para sporteleve.

QARKU, MBLEDHJA E FUNDIT E 2014-tës

QARKU, MBLEDHJA E FUNDIT E 2014-tës MIRATOHEN NË UNANIMITET 23 PIKAT E RENDIT TË DITËS Keshilli i Qarkut Shkoder ka realizuar kete te marte mbledhjen e fundit per vitin 2014 per miratimin e fondeve perkatese te vitit 2015.

BORA, SITUATA NËN KONTROLL NË SHKODËR

SHEFI I EMERGJENCAVE DANI: JANË MARRË MASAT, S’KA ZONA TË BLLOKUARA.Situata në Qarkun e Shkodrës pas reshjeve të borës dhe shiut është nën kontroll. Konfirmimi vjen nga shefi i emergjencave civile në Prefekturë Pëllumb Dani i cili thotë se gjithçka është nën monitorim.

2014-TA, “BUM” KËRKESASH PËR AZIL

SHQIPËRIA REGJISTRON PËRQINDJEN MË TË LARTË, 266 PËRQIND MË SHUMË SE NË 2013.Në 10 muajt e parë të 2014 kërkesat për azil nga shqipëtarët në vendet Shengen vijuan tendencën e dëshmuar në janar të këtij viti. 

SITUATA NË RRUGËT E SHKODRËS, NGA DËBORA

SITUATA MË PROBLEMATIKE NË AKSET E RRETHIT TË PUKËS Ministria e Brendeshme ka bere publike situaten e qarkullimit te rrugeve, ne Qarkun e Shkodres pas reshjeve te medha te deobres qe kasne shoqertuar zonat malore te ketij qarku, gjate 48 oreve te fundit.

BOTA