STAR PLUS TV, NJË DHURATË PËR KRISHTLINDJE

TRANSMETIME LIVE, NGA KISHAT KRYESORE TË QYTETIT DHE SELIA E SHENJTË NË VATIKAN.Star Plus Televizion, ka zgjedhur nje forme origjinale per te uruar te gjithe besimtaret e krishtere, nepermjet transmetimeve direkte.

SIMBOLIKA E PEMËS SË KRISHTLINDJEVE

DHURATAT DHE USHQIMET E MREKULLUESHME SIMBOLIZOJNË KËTË FESTË TË SHENUAR .Festa e Krishtlindjeve është një nga kremtet më të rëndësishme në kalendarin festave të krishtera. Ajo kremtohet dhe festohet çdo datë 25 dhjetor dhe në të kujtohet lindja e shpëtimtarit Jezu Krisht. Pas Pashkëve është festa më e rëndësishme për të krishterët.

FESTA E KRISHTLINDJES NË KOMUNËN BUSHAT

KRYETARI I KOMUNES URON BESIMTARËT PËR KËTË FESTË TË SHËNUAR.Ashtu si çdo vit, festa e Krishtlindjes është pritur me një atmosferë festive në Komunen e Bushatit nga besimtarët katolikë. Si ne mbare globin, festa e krishtlindjes eshte kremtuar ne meshen e shenjte te mbajtur ne te gjitha kishat e komunes ku besimtaret i jane lutur zotit per kete dite te shenuar te lindjes se Krishtit.

PERSONALITET UROJNË, BESIMTARËT KATOLIK

MESAZHI URIMI, HARMONIE, PAQEJE DHE SOLIDARITETI

NIS SHPËRNDARJA E RIMBURSIMEVE PËR LIBRAT

SHIROKA: PO SHPËRNDAHEN EDHE SHPËRBLIMET PËR GJITHA KATEGORITË E PENSIONISTËVE.Në qarkun e Shkodrës kanë mbërritur paratë të cilat do të shërbejnë si rimbursim për librat e blerë nga fëmijët në fillim vitin shkollor.

KISHA KATOLIKE URON KRISHTLINDJEN

MASSAFRA: DASHURI, RESPEKT DHE PAQE ME NJËRI-TJETRIN.Kisha Katolike ne Shkoder ne naten e madhe te Krishtlindjes ka uruar te gjithe besimtaret per nje Krishtlindje me plot dashuri per njeri-tjetrin 

SHKODËR, SHTOHEN RASTET E GRIPIT

MANDIJA: DERI NË 40 VIZITA BRENDA DITËS NË URGJENCËN E POLIKLINIKËS.Muaji dhjetor ka sjellë një numër më të madh sa i përket situates gripale në qytetin e Shkodrës e po ashtu një shtim edhe të virozave respiratore. Kështu në ambulancën e poliklinikës së specialiteteve në qytetin e Shkodrës sipas mjekes Hasije Mandija

FESTAT E FUNDVITIT, SHTOHET FLUKSI NË MURIQAN

POLICIA KUFITARE RRIT KONTROLLET DHE SHTON SPORTELET.Kthimi i emigranteve  te Shqiperise dhe Kosoves,  nga vendet  prendimore  per festat e fund  vitit ,  qe nga fillimi i kesaj jave ka  krijuar  radhe kilometrike  automjetesh  ne piken  kufitare te  Muriqanit. Sipas drejtuesve te policise kufitare  dhe emigracionit te Shkodres,

KISHA UNGJILLORE, URON KRISHTLINDJEN

MESAZHE KUPTIMPLOTE, NË KËTË DITË TË VEÇANTË PËR TË GJITHË BESIMTARËT

DHURATA NGA “CATI FOUNDATION”

BAZHDARI: EDHE BIZNESET E TJERA TË MBËSHTESIN PERSONAT ME AFTËSI NDRYSHE.Fondacioni “Aleanca Civile drejt Integritetit” i mundësuar nga biznesmenia Keti Bazhdari ka zgjedhur qendren e zhvillimin dhe shkollen “3 dhjetori” per te bere disa dhurata per festat e fundvitit.

BOTA