PAK NË PROTESTË

INVALIDËT KËRKOJNË RISHIKIMIN E LIGJIT PËR KËTO PERSONA .

SISTEMI I RIVLERËSIMIT TË MJEKËVE ( Video )

BEQJA: DO TË TESTOHEN TË GJITHË MJEKËT DERI NË FUND TË 2014-tës .

SHKODRA NË BASHKËJETËSE ME MBETJET

MBETURINAT, RREZIK PËR LINDJEN DHE PËRHAPJEN E EPIDEMIVE .

I NXEHTI I VERËS, KUJDES GRATË SHTATZËNA

MOTI DHE EKSPOZIMI NË DIELL ORËT E PARA TË DITËS ËSHTË I FAVORSHËM .

SHËTITORJA “BARDH E ZI”

INVESTIMI I KRYER DISA VITE MË PARË LA NË HARRESË EDHE PJESË TË TJERA .

TAXI, SHËRBIMI I MUNGUAR NË SHKODËR

QYTETARËT DHE TAKSISTËT KËRKOJNË TË MIRËMENAXHOHET TRANSPORTI ME TAXI .

TRANSPORTI I UDHËTARËVE, ENDE NË KAOS

NDJEHET NEVOJA E NJË TERMINALI QENDROR PËR PËRPUNIMIN E PASAGJERËVE .

MURIQAN, RADHË TË GJATA

NË TË DYJA ANËT E KUFIRIT KRIJOHEN RADHË TË GJATA TË AUTOMJETEVE .

SHFRTËZIMI I LUMENJVE NË LEZHË

NË LUMIN MAT SITUATA ALARMANTE, RREZIKOHEN URAT .

BOTA