PANAIRI I PRODUKTEVE BIO “PUKA AGRO FEST”

“Puka Agro Fest” është panairi i produkteve bujqësore dhe blegtorale që e ktheu Pukën këtë fundjavë në kryeqendrën e produkteve organike. Mbi 200 produkte...

DEGA E TURIZMIT LEHTËSIRA FINANCIARE PËR STUDENTËT

Këtë vit Ministria e Arsimit ka hartuar listat e programeve prioritare ku studentët të cilit do të ndjekin studimet në këto degë do të...

AKU TRAJNIME INFORMUESE PËR ETIKETËN USHQIMORE

Me nisjen e vitit të ri shkollor pak kohë më parë Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në Shkodër ka nisur takimet me nxënësit e shkollave...

ABUZIMET NGA OSHEE PROBLEM PËR QYTETARËT E SHKODRËS

Në një kohë që çmimi i energjisë elektrike vijonv të rritet qytetarët e Shkodrës shprehen të shqetësuar sa i takon abuzimeve që Operatori i...

RRJETA NË LUMIN DRIN NË LEZHË

Lumin Drin, konsiderohet një nga ndotësit më të mëdhenj të bregdetit të Lezhës.Mbetjet të ndryshmë të ndryshme që depozitohen në këtë lum përfundojnë të...

FERMERËT E VAU DEJËSIT NË PRANVERË

Disa banorë të bashkisë Vau Dejës që u përmbytën pak kohë më parë nga një stuhi e fortë që përfshiu qarkun Shkodër kanë protestuar....

TË RINJTË AKSION PASTRIMI NË SHIROKË

Një aksion pastrimi është zhvilluar në pikën turistike të Shirokës këtë të shtunë. Ky aktivitet u organizua nga Caritasi Dioqezan Shkodër në bashkëpunim me...

DËSHTON MBLEDHJA E RADHËS E KËSHILLIT BASHKIAK

Është shoqëruar me debate anullimi I mbledhjes së këshillit bashkiak të premten e 23 shtatorit. 19 anëtarët e pranishëm e quajtën të turpshëm veprimin...

LIGJI RI/ I SHTOHEN KOMPETENCAT POLICISË BASHKIAKE, DO RUAJË BREGDETIN, PYJET E KAFSHËT E...

Qeveria ka përgatitur një projektligj të ri për Policinë Bashkiake, duke zgjeruar kompetencat e saj nga 13 që ka aktualisht në 28. Ligji i...

MUNGESA E ILAÇEVE PO “VRET”, SHQIPËRIA NUK KA AKSES NË TERAPITË E REJA INOVATIVE

Kanceri dhe sëmundjet e rralla “vrasin” mijëra persona gjatë një viti, edhe për shkak se, Shqipëria nuk ka akses në terapitë e reja inovative...

BOTA