EFEKTI SEZONAL, EURO PREK NIVELIN MË TË ULËT QË NGA SHKURTI 2020

Euro pësoi një rënie të mëtejshme në kursin e këmbimit me lekun ditën e mërkurë. Sipas kursit zyrtar të këmbimit nga Banka e Shqipërisë, euro...

AKEP SHPALL TENDERIN PËR 4G

AFATI PËR DORËZIMIN E OFERTAVE DO TË JETË DATA 15 SHTATOR .

KREDITË BANKARE, FITIME MARRAMENDËSE

PARATË DEPOZITOHEN ME 1.5%, KREDITË JEPEN DERI ME 10% INTERES
Keni depozituar para ne banke? Ju kane joshur me norma interesi deri ne 1.5%. Ju I keni lene parate ne banke duke marre vetem nje cope leter garanci.Pa provoni te merrni njehere kredi ne banke dhe do ta shihni se do te paguani deri ne 10% interes.

RREGULLAT E REJA, SA RRITET MOSHA E PENSIONIT DHE VITET E KONTRIBUTEVE

Nga data 1 janar 2020 ndryshon mosha e pensionit si dhe vitet e punës, gjatë të cilave është paguar kontribut sigurimesh shoqërore, që duhen...

RRESHJET, NDIKIMI I TYRE TEK PRODHIMET BUJQËSORE

MANDIA: NDIKOJNË PËR MIRË NË VADITJE DHE PËR KEQ NË KORRJE .

ZBULONI QYTETET, KU BURRAT DHE GRATË JANË MË ‘DEMBELË’

Në fund të tremujorit të tretë në vend kishte 943 mijë persona të konsideruar inaktivë, të cilët janë mbi 15 vjeç dhe të aftë...

VELIPOJË, LIÇENSOHEN 310 BIZNESE

QARKU SHKODËR, VËMENDJA TEK LIÇENSIMI I BIZNESEVE TË VOGLA .

EURO ZBRET PRANË MESATARES HISTORIKE, JA ME SA U ZHVLERËSUA KËTË VIT

Monedha e përbashkët ka vijuar tendencën rënëse edhe përgjatë 2019-s, ndonëse me ritme më të ngadalësuara në raport me vitin e mëparshëm. Euro po...

NESËR NISIN APLIKIMET PËR PAGËN 40 MIJË LEKË, KUSH PLOTËSON KRITERET NJOFTOHET NGA TATIMET

Subjektet dhe individët që përfitojnë nga vendimi i qeverisë pagën e jashtëzakonshme prej 40 mijë lekësh mund të aplikojnë nga dita e martë me...

VJEDHJA E BANKËS, FULLANI NË KOMISIONIN E EKONOMISË

BRAÇE: HETIM GJITHËPËRFSHIRËS, ZERO TOLERANCË NDAJ PËRGJEGJËSVE .

BOTA