RREGULLORJA E RE, EDHE KONTABILISTËT DO I NËNSHTROHEN “VETTINGUT”

Profesioni i kontabilistit të miratuar do të jetë tashmë i rregulluar. Të gjithë kontabilistët e miratuar që janë aktualisht aktivë do të verifikohen për...

RAPORTI I TË ARDHURAVE/ SHTËPITË NË TIRANË MË SHTRENJTË SE NË AMSTERDAM, BERLIN DHE...

Në raport me të ardhurat, sot është më e lirë të blesh një shtëpi në Amsterdam, Berlin, Stokholm, Bruksel, Athinë, sesa në Tiranë. Kryeqyteti i...

EFEKTET SEZONALE FILLOJNË TË “RRËZOJNË” EURON, ARRIN NIVELIN MË TË ULËT QË NGA MESI...

Euro ka humbur sërish pikë sot në tregun e brendshëm valutor, për të dytën ditë radhazi. Në rënie kanë qenë dhe valutat e tjera...

BANKA E SHQIPËRISË: SHTYPEN KARTËMONEDHAT E REJA 500 LEKË DHE 2000 LEKË

Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë në mbledhjen e fundit ka vendosur miratimin e shtypjes së kartëmonedhave shqiptare me kurs ligjor, me prerje 500...

ENERGJETIKA/ GAZI NATYROR, NIS TESTIMI I TREGUT NGA KOMPANITË SHQIPTARE

Prenotimi i kapaciteteve të gazit natyror të Gazsjellësit TAP për tregun shqiptar për 10 vitet e ardhshme do të jetë në fokusin e dy...

BLERJA E ENERGJISË ZHVLERËSON LEKUN, EURO KËRCEN NË NIVELIN MË TË LARTË QË NGA...

Euro është forcuar në tregun e brendshëm valutor, duke reflektuar kërkesën e lartë për valutë për blerjen e energjisë. Sipas kursit zyrtar të Bankës së...

RAMA ME GAZETARËT: EKONOMIA U RRIT ME 2.21%, U UL PAPUNËSIA

Kryeministri Edi Rama prej orës 11:00 po zhvillon një bashkëbisedim me gazetarët për të folur për krizën politike, ekonominë, por edhe objektivat. Ndërkohë, Presidenca...

PROPOZIMI NË KUVEND: TË FALEN GJOBAT E VENDOSURA NGA AKU

Në Kuvendin e Shqipërisë është paraqitur një projektligj, që synon amnisti për një numër biznesesh që operojnë në sektorin ushqimor të ekonomisë së vendit,...

TATIMET: 21.000 SUBJEKTE JANË DEBITORE, DETYRIMET MBLIDHEN ME FORCË

Mbi 21 mijë ka shkuar numri i bizneseve, ndaj të cilave administrata tatimore ka vendosur barrë hipotekore dhe siguruese për shkak se figurojnë debitore...

SKANDALI ME LISTËN E PAGAVE, VOA: SI U MORËN DHE U SHITËN TË DHËNAT...

Në Shqipëri, prokuroria e Tiranës njoftoi sot se ka arrestuar të paktën 4 persona në kuadër të hetimit të nisur për rrjedhjen e të...

BOTA