POLITIKE

VOLTANA ADEMI TAKOHET ME PEDAGOGË TË UNIVERSITETIT

ADEMI: ROLI I PROFESORËVE I PATJETËRSUESHËM, DO KËMBËNGULIM PËR KAMPUSIN. Universiteti I Shkodrës, do të jetë një partner I rendesishëm për zhvillimin e Bashkise se Shkodres. Me keto fjale I eshte drejtuar pedagogeve te Universitetit te Shkodres, “Luigj Gurakuqi” kandidatja e Partisë Demokratike Voltana Ademi, e cila zhvilloi nje takim me pedagoget ne Hotel Colosseo.

KETI BAZHDARI, NJË MESAZH ORIGJINAL BANORËVE

BAZHDARI: TË GJITHË DUHET TË BESOJNË PËR DREJTIMIN E DUHUR PËR SHKODRËN. Ti japim drejtimin e duhur shkodres, me keto fjale I eshte drejtuar te gjithe banoreve te bashkise se re te Shkodres, kandidatja e mazhorances Keti Bazhdari ne mesazhin promocional qe është shfaqur ne mediat vetem gjate diteve te fundit.

TRAJNIM ME TË RINJTË, FRPD DHE FRESSH ULEN NË NJË TAVOLINË

U ORGANIZUA NGA INSTITUTI SHQIPTAR PËR STUDIME NDËRKOMBËTARE. Instituti shqiptar për studime ndërkomnbëtare ka mbledhur në qytetin e Shkodrës të rinjtë e dy forumeve më të mëdha politike, FRPD të Partisë Demokratike dhe FRESH të Partisë Socialiste.

MARINAJ TAKOHET ME BANORËT NË FSHATIN KTOSH NË GRUEMIRË

KANDIDATI MARINAJ DEKLARON SE VËMËNDJA E TIJ ËSHTË ZHVILLIMI I BUJQËSISË.  http://www.youtube.com/watch?v=W64vcyBLACY

ZEF HILA ME STRUKTURAT E ZONËS SË TEMALIT

HILA: VËMËNDJE TË VEÇANTË NDAJ NJERËZVE NË NEVOJË. Kandidati I Partise Dem,okratike ne Basxhkine Vau Dejes, eshte takuar me strukturat dhe drejtues te partise Demokratike ne kete zone. Gjate ketij takimi ku ishin te pranishem edhe kryetari I Pd Shkoder dhe Kryetari I Grupit te Punes gjoke Uldedaj, Hila deklaroi se gjate drejtimit te tij ne krye te bashkise Vau Dejes, nje vemendje te vecante do te kete per shtresat ne nevoje.

PREZANTOHET PROJEKT PROGRAMI PËR ZHVILLIMIN E TERRITORIT TË SHKODRËS

ADEMI: ZHVILLIMI I TERRITORIT NJË SEKTOR I RËNDËSISHËM DHE PRIORITET I YNI. Kandidatja për kryetare e Partisë Demokratike për Bashkinë e Shkodrës, Znj. Voltana Ademi zhvilloi një takim për prezantimin dhe konsultimin e programit për “Zhvillimin e Territorit ” të kësaj Bashkie. Aktiviteti i cili u zhvillua në ambientet e Muzeut Historik “Oso Kuka” nën moton “Për Shkodrën e së ardhmes” kishte në fokus evidentimin e problematikave të zhvillimit urban por edhe vizionin e candidates per zhvillimin e Shkodrës.

KETI BAZHDARI MBËSHTET ARTISTËT E RINJ

EMRAT E MËDHENJ TË ARTIT NË SHKODËR EVIDENTOJNË RËNDËSINË E LEVIZJES AMATORE. Politikat mbeshtetse kryesisht per artistet e rinj ne menyre qe arti te kthehet ne promotor te zhvillimit kulturor dhe ekonomik, ky ka qene thelbi i takimit te organizuar nga kandidatja e mazhorances Keti Bazhdari me artiste dhe shkrimtare.Bazhdari theksoi se  investi i per artin dhe kulturen do perqendrohet te kapacitetet njerezore, te idete pavaresisht se ne program perfshihen disa investime te domosdoshme  qe do gjejne zbatim nepermjet mbeshtetjes se qeverise.

VULLNET ELBASANI REAGON PËR MOS FTESËN NË DEBAT

KANDIDATI I PAVARUR FALENDERON SHKODRANËT PËR MBËSHTETJEN. Kandidati i pavarur per Bashkine e Shkodres, z. Vullnet Elbasani, eshte njoftuar nga burime jo zyrtare se sot, me date 5 qershor 2015, shoqata YËCA of Albania, organizon nje debat mes dy kandidateve partiake Bazhdari dhe Ademi. Edhe nje debat tjeter ky qe tenton te dobesoje demokracine e brishte shqiptare. Nderkohe qe Bazhdari dhe Ademi jane kandidate fale firmave te kryetareve te partive te tyre, z. Vullnet Elbasani,

BAZHDARI: KEMI NJË PROGRAM PËR ZHVILLIMIN EKONOMIK TË SHKODRËS

KANDIDATJA BAZHDARI ËSHTË TAKUAR ME BANORË TË QYTETIT TË SHKODRËS. Krijimi i mundesive per ti ofruar qytetareve shanse te barabarta dhe shfrytezimi i te gjitha resurseve natyrore te Shkodres duke investuar fuqishem per nxitjen e zhvillimit ekonomik te te gjithe zones nga shkodra ne Velipoje ka qene fokusi i takimit te organizuar nga kandidatja per kryetare bashkie Keti Bazhdari me qytetaret e bllokut te banesave prane shkolles pyjore.

PSE DUHET TË VOTOJMË PËR KANDIDATET NË GARË NË SHKODËR

BAZHDARI: DO TË KRIJOJMË NJË BASHKI GJITHËPËRFSHIRËSE.

BOTA