POLITIKE

VOLTANA ADEMI, NJIHET ME PROBLEMET E BANORËVE NË ANËN E MALIT

ADEMI: LE TI ZGJIDHIM SË BASHKU PROBLEMATIKAT, DUKE VOTUAR NË 21 QERSHOR. Ne Anen e Malit, kandidatja e Partise Demokratike Voltana Ademi, eshte njohur me problemet e kesaj zone. Ajo eshte takuar me banoret duke marre shqetesimet e komunitetit, te cilat lidhen me energjine elektrike, papunesine dhe varferine ekstreme.

KETI BAZHDARI TAKOHET ME BANORËT NË GURIN E ZI

KANDIDATJA E MAZHORANCËS GARANTON ZHVILLIMIN E BASHKISË SË SHKODRËS. Komuna Guri I Zi ka qene ndalesa e radhes, e candidates se mazhorances keti Bazhdari. Ajo eshte takuar me banore te zones si dhe eshte njohur me problemet e tyre. Fillimisht kryetari I Komunes Guri I Zi dhe deputetja e shkodres Mimoza Hafizi garantuan perkushtimin dhe mbeshtetjen e zonjes Bazhdari nga qeveria Shqiptare.

VOLTANA ADEMI TAKOHET ME BANORË TË BËRDICËS

ADEMI: TI JAPIM MUNDËSI QË TË PËRMIRËSOJMË JETËN E TË GJITHËVE. Komuna Berdice, do te jete blu ne zgjedhjet e 21 Qershorit. Kjo ka qene garancia qe ka marre kaniddatja e PD Voltana Ademi nga vete banoret e kesaj zone gjate nje takimi qe ka zhvilluar ne te gjitha fshatrat e kesaj komune.

TONIN MARINAJ MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE NË STËRBEQ

MARINAJ: NJË NGA PRIORITETET KRYESORE DO TË JETË FUSHA E BUJQËSISË.Kandidati i ps Tonin Marinaj ka vijuar takimet ku është ndalur ne fshatin sterbeq ku u prit nga banoret e kesaj zone.

BASHA ME BANORËT NË SHKODËR DHE MALËSI TË MADHE

BASHA: NË 21 QERSHOR TË ZGJEDHIM ALTERNATIVËN E DUHUR, PËR TAKSA MË TË ULËTA. “Oferta e Partisë Demokratike propozon 25% ulje të çmimit të energjisë dhe faljen e kamatë-vonesave për të gjithë shqiptarët”. Ky ka qenë premtimi që kryetari i Parisë Demokratike, Lulëzim Basha ka bërë para banorëve në Malësi të Madhe, Shkodër gjatë një bashkëbisedimi që ai pati me banorë të këtyre zonave.

“MBESHTESIM PROJEKTIN TUAJ” INICIATIVA NGA KETI BAZHDARI

BAZHDARI: NJË VËMENDJE TË VEÇANTË NDAJ BREZIT TË RI DHE INICIATIVAVE TË TYRE. Suport ndaj te rinjve ne menyre qe te aktivizohen me shume ne jeten aktive qytetare te Shkodres. Ne kete qellim  eshte mbeshtetur  nisma  "Mbeshtesim projektin tuaj" iniciuar nga znj.Keti Bazhdari dhe bashkepunimi me  forumin rinor civil te fondacionit CATI.

VOLTANA ADEMI URON FËMIJËT PËR 1 QERSHOR

DO TË KRIJOJMË SA MË SHUMË HAPSIRA TË GJELBËRTA DHE ARGËTIMI PËR FËMIJËT. Në festën e fëmijëve ku të gjithë festojnë dhe jo vetëm të vegjlit bashkia shkodër ka organizuar një aktivitet ku ju është krijuar mundësia shumë fëmijëve te luajn , vizatojnë e të shprehin talentin e tyre në cfarë do lloj mënyre të mundshme.

TONIN MARINAJ MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE NË FSHATIN GRIL

MARINAJ: DO TË KRIJOJMË HAPËSIRA PËR ZHVILLIMIN E SEKTORIT TË BIZNESIT. Kjo ishte pritja entjuzaste qe i bene kandidatit te ps per bashkine m.madhe tonin marinaj ne fashtin Gril  ku banore te kesaj zone u shrehen . Me pas kryetari i Partise popullore kristiandemokrate te M.madhe Nikoll Butinaj u shpreh .

ELBASANI: HIQNI FLAMUJT,MBANI PREMTIMIN!

KANDIDATI I PAVARUR SHKODËR THIRRJE 2 FORCAVE POLITIKE. Hiqni flamujt dhe clironi hapesirat publike .Me kete thirje I eshte drejtuar kandidati I pavarur per bashkine Shkoder Vullnet Elbasani 2 partive te medha politike.

BASHA NË BUSHAT: NJË VOTË MASIVE PËR ZEF HILËN

KRYETARI I PD TAKOEHT ME BANORË, NJIHET ME VËSHTIRËSITË EKONOMIKE. Lulzim Basha, Kryetari I Partise Demokratike te Shqiperise ka qene ne Komunen e bushatit. Ai fillimisht eshte ndalur ne bizneset e zonës ku është njohur me problemet dhe veshtiresite ekonomike.

BOTA