POLITIKE

“DREJTIMI I DUHUR”, KETI BAZHDARI VIJON TAKIMET ME BANORËT

KANDIDATJA E MAZHORANCËS ËSHTË NDALUR NË LAGJEN XHABIJE DHE VASIL SHANTO. Drejtimi I duhur per Shkodren, por shpaloset ne cdo zone te qytetit te Shkodres. Keti Bazhdari kandidatja e mazhorances per Bashkine e Shkodres, eshte ndalur ne dy zona te rendesishme ne Shkoder, prane lagjes Xhabije dhe ne Lagjen Vasil Shanto ne lulishten prane fakultetit juridik ne Shkoder.

“DREJTIMI I DUHUR”, KETI BAZHDARI VIJON TAKIMET ME BANORËT

KANDIDATJA E MAZHORANCËS ËSHTË NDALUR NË LAGJEN XHABIJE DHE VASIL SHANTO. Drejtimi I duhur per Shkodren, por shpaloset ne cdo zone te qytetit te Shkodres. Keti Bazhdari kandidatja e mazhorances per Bashkine e Shkodres, eshte ndalur ne dy zona te rendesishme ne Shkoder, prane lagjes Xhabije dhe ne Lagjen Vasil Shanto ne lulishten prane fakultetit juridik ne Shkoder.

“DREJTIMI I DUHUR”, KETI BAZHDARI VIJON TAKIMET ME BANORËT

KANDIDATJA E MAZHORANCËS ËSHTË NDALUR NË LAGJEN XHABIJE DHE VASIL SHANTO. Drejtimi I duhur per Shkodren, por shpaloset ne cdo zone te qytetit te Shkodres. Keti Bazhdari kandidatja e mazhorances per Bashkine e Shkodres, eshte ndalur ne dy zona te rendesishme ne Shkoder, prane lagjes Xhabije dhe ne Lagjen Vasil Shanto ne lulishten prane fakultetit juridik ne Shkoder.

ZEF HILA PREZANTON PROGRAMIN 2015-2019

I PRANISHËM NË KËTË TAKIM EDHE KRYETARI I PR, FATMIR MEDIU. Zef Hila kandidati I Partisë Demokratike ne Bashkine Vau Dejës, ka prezantuar para banoreve dhe simpatizanteve te PD-se, programin elektoral për katër vitet e ardhshme. Nen moton për Punë dhe Dinjitet, Hila ka garantuar banorët se gjithcka do te jete ne sherbim te komunitetit ne te gjitha fushat.

ZEF HILA PREZANTON PROGRAMIN 2015-2019

I PRANISHËM NË KËTË TAKIM EDHE KRYETARI I PR, FATMIR MEDIU. Zef Hila kandidati I Partisë Demokratike ne Bashkine Vau Dejës, ka prezantuar para banoreve dhe simpatizanteve te PD-se, programin elektoral për katër vitet e ardhshme. Nen moton për Punë dhe Dinjitet, Hila ka garantuar banorët se gjithcka do te jete ne sherbim te komunitetit ne te gjitha fushat.

ZEF HILA PREZANTON PROGRAMIN 2015-2019

I PRANISHËM NË KËTË TAKIM EDHE KRYETARI I PR, FATMIR MEDIU. Zef Hila kandidati I Partisë Demokratike ne Bashkine Vau Dejës, ka prezantuar para banoreve dhe simpatizanteve te PD-se, programin elektoral për katër vitet e ardhshme. Nen moton për Punë dhe Dinjitet, Hila ka garantuar banorët se gjithcka do te jete ne sherbim te komunitetit ne te gjitha fushat.

ZEF HILA PREZANTON PROGRAMIN 2015-2019

I PRANISHËM NË KËTË TAKIM EDHE KRYETARI I PR, FATMIR MEDIU. Zef Hila kandidati I Partisë Demokratike ne Bashkine Vau Dejës, ka prezantuar para banoreve dhe simpatizanteve te PD-se, programin elektoral për katër vitet e ardhshme. Nen moton për Punë dhe Dinjitet, Hila ka garantuar banorët se gjithcka do te jete ne sherbim te komunitetit ne te gjitha fushat.

“NË EMËR TË PAFAJËSISË”

SHFAQET DOKUMENTARI NDAJ KRIMEVE TË KOMUNIZMIT, ADEMI: TË NDALIM TË KEQEN. Ne emer te pafajesise ka qene dokumentari I cili eshte shfaqur ne qytetin e Shkodres. Me pranine e shoqates se te perndjekurve politike dhe te ftuarve, ky dokumentar I pergatitur nga gazetarja Beti Njuma, ka risjelle ne kohe refleksione te se kaluares se regjimit te eger komunist ne Shqiperi.

“NË EMËR TË PAFAJËSISË”

SHFAQET DOKUMENTARI NDAJ KRIMEVE TË KOMUNIZMIT, ADEMI: TË NDALIM TË KEQEN. Ne emer te pafajesise ka qene dokumentari I cili eshte shfaqur ne qytetin e Shkodres. Me pranine e shoqates se te perndjekurve politike dhe te ftuarve, ky dokumentar I pergatitur nga gazetarja Beti Njuma, ka risjelle ne kohe refleksione te se kaluares se regjimit te eger komunist ne Shqiperi.

“NË EMËR TË PAFAJËSISË”

SHFAQET DOKUMENTARI NDAJ KRIMEVE TË KOMUNIZMIT, ADEMI: TË NDALIM TË KEQEN. Ne emer te pafajesise ka qene dokumentari I cili eshte shfaqur ne qytetin e Shkodres. Me pranine e shoqates se te perndjekurve politike dhe te ftuarve, ky dokumentar I pergatitur nga gazetarja Beti Njuma, ka risjelle ne kohe refleksione te se kaluares se regjimit te eger komunist ne Shqiperi.

BOTA