POLITIKE

KETI BAZHDARI MERR MBËSHTETJE NË SHIROKË DHE ZOGAJ

KANDIDATJA E MAZHORACËS, PREZANTON PROJEKTET PËR KËTO ZONA. Shiroka dhe Zogaj, si dy nga pikat kryesore turistike te qytetit te Shkodrës, do te jenë në prioritetin e programit të punës së candidates së mazhorancës Keti Bazhdari. Nje fakt te tille, Bazhdari e ka pohuar gjatë takimeve me banore te ketyre dy lagjeve te shkodrës. Gjatë takimit Bazhdari u shpreh se zhvillimi I turizmit do te jete ne focus të punës së saj.

KËSHILLI I KOMUNËS BUSHAT, REAGON PAS AKUZAVE TË PABAZA

SHABEN: KËSHILLI I KOMUNËS I ZGJEDHUR NGA VULLNETI I VOTUESVE.

KËSHILLI I KOMUNËS BUSHAT, REAGON PAS AKUZAVE TË PABAZA

SHABEN: KËSHILLI I KOMUNËS I ZGJEDHUR NGA VULLNETI I VOTUESVE.

KËSHILLI I KOMUNËS BUSHAT, REAGON PAS AKUZAVE TË PABAZA

SHABEN: KËSHILLI I KOMUNËS I ZGJEDHUR NGA VULLNETI I VOTUESVE.

KETI BAZHDARI TAKOHET ME BANORËT E LAGJES RUS

BAZHDARI: TREGU DO TË JETË NJË PRIORITET PËR ZGJIDHJE TË MENJËHERSHME. Kandidatja e mazhorances Keti BAzhdari, eshte takuar me banore te lagjes Rus. Nje tur takimesh nga afer me biznese te kesaj zone, por edhe banore te shumte te cilet njohen Bazhdarin me nje sere problematikash te hasura gjate viteve te fundit.

KETI BAZHDARI TAKOHET ME BANORËT E LAGJES RUS

BAZHDARI: TREGU DO TË JETË NJË PRIORITET PËR ZGJIDHJE TË MENJËHERSHME. Kandidatja e mazhorances Keti BAzhdari, eshte takuar me banore te lagjes Rus. Nje tur takimesh nga afer me biznese te kesaj zone, por edhe banore te shumte te cilet njohen Bazhdarin me nje sere problematikash te hasura gjate viteve te fundit.

KETI BAZHDARI TAKOHET ME BANORËT E LAGJES RUS

BAZHDARI: TREGU DO TË JETË NJË PRIORITET PËR ZGJIDHJE TË MENJËHERSHME. Kandidatja e mazhorances Keti BAzhdari, eshte takuar me banore te lagjes Rus. Nje tur takimesh nga afer me biznese te kesaj zone, por edhe banore te shumte te cilet njohen Bazhdarin me nje sere problematikash te hasura gjate viteve te fundit.

LSI I BASHKOHET NISMËS PËR LIRIMIN E HAPSIRAVE PUBLIKE

YMERI: I PËRGJIGJEMI INTERESIT QYTETAR DHE SHOQËRIS CIVILE .http://www.youtube.com/watch?v=Cn04w4f5sdM

LSI I BASHKOHET NISMËS PËR LIRIMIN E HAPSIRAVE PUBLIKE

YMERI: I PËRGJIGJEMI INTERESIT QYTETAR DHE SHOQËRIS CIVILE .http://www.youtube.com/watch?v=Cn04w4f5sdM

LSI I BASHKOHET NISMËS PËR LIRIMIN E HAPSIRAVE PUBLIKE

YMERI: I PËRGJIGJEMI INTERESIT QYTETAR DHE SHOQËRIS CIVILE .http://www.youtube.com/watch?v=Cn04w4f5sdM

BOTA