AUTOBUSËT PA VENDQËNDRIM, POLICIA INDIFERENTE

ZËNIA E HAPËSIRËS SË LIRË PËR PARKIMIN E URBANËVE SJELL KAOS NË TRAFIK
Parkimi i automjeteve private ne zonen e percaktuar per transportin urban tashme eshte nje fenomenen i perditshem ne qytetin tone.

GRATË, NDRYSHON MOSHA E PENSIONIT

RRITJE 2 MUAJ NË VIT DERI NË MOSHËN 67-VJEÇARE
Me 1 janar te vitit te ardhshem hyjne ne fuqi ndryshimet e bere na ligjin “per sigurimet shoqerore”, te cilat parashikojne nje sekeme te re te perlllogaritjes se shumes se pensionit dhe te vete moshes se daljes ne pension.

20 SHTATOR AFATI I FUNDIT I REGJISTRIMEVE UNIVERSITETI I SHKODRËS

ASNJË UDHËZIM PËR TRANSFERIMET NGA PRIVATI.

AFTËSIM PROFESIONAL PËR GRATË

YVCA DHE FSHATI SOS, TRAJNIME PROFESIONALE PËR PUNËSIMIN E GRAVE.

KARBURANTET, TË PASIGURUARA

NË RASTE AKSIDENTESH, QYTETARËT NUK DËMSHPËRBLEHEN.
Nje pjese e mire e pikave te karburantit ne Shkoder e shkelin ligjin, jo vetem per distancen nga qendrat e banuara, nga mungesa e elementeve te sigurise, por edhe per faktin se nuk jane te siguruara prane kompanive te sigurimit.

VELIPOJA PRET …VJESHTËN

MBESIN VEÇ PUSHUESIT KOSOVARË: TË KËNAQUR ME GJITHÇKA
Keshtu ishte deti te henen e 1 shtatorit, dite qe perkon me fundin e veres, e qe u duk si nje dite vjeshte, me  ere, shi e dallge.

80% E BUKËS TREGTOHET ME LETËR

ERKOÇAJ: 7 RASTE TË GJOBITJEVE PËR MUNGESË TË HIGJENËS DHE TREGTIM ME QESE
Gjate muajit gusht AKU ka ushtruar kontrolle intensive ne subjektet qe prodhojne e tregtojne produkte brumi ne lidhje me kushtet higjeno sanitare, dokumentacionin dhe tregtimin e ketyre produkteve me ambalazh letre.

44 FAMILJEVE SHKODRANE U MUNGOJNË TË AFËRMIT

TË ZHDUKUR QË NGA 1991: 3 FËMIJË TË MITUR, 5 GRA DHE 37 MESHKUJ
Jane te pakten 44 familje shkodrane qe kete 30 gusht, ne Diten Nderkombetare te Personave te Zhdukur, e kane zemren cope prej mungeses se nenes, motres, vajzes, djalit, burrit, babait.

KËSHILLI BASHKIAK, MINIMUM I PJESËMARRJES

PROJEKT PËR 70-VJETORIN E ÇLIRIMIT, MIRATOHET NDIHMA EKONOMIKE.
Mbledhja e rradhes e Keshillit te Bashkise ashtu si edhe mbledhjen e kaluar filloi 30 minuta me vonese dhe keshilli i miratoi pikat e rendit te dites me minimumin e kuorumit te nevojshem. Nderkohe u vu ne dukje edhe mungesa e drejtuesve te Bashkise.

MËSUESIT E DHJAMOSUR TË FISKULTURËS

MINISTRIA, ANGAZHIM PËR EDUKIMIN FIZIK 3 ORË NË JAVË.
Sporti dhe oret mesimore te edukimit fizik do jene ne qender te vemendjes se ministrise se arsimit dhe te gjithe instancave te tjera vartese.

BOTA