DRURË PEMËSH NË VEND TË SHTYLLAVE ELEKTRIKE

Rrjeti elektrik i amortizuar vazhdon të mbetet një ndër problematikat më të mëdha të banorëve në fshatin Postribë. Një situatë e tillë vijon prej...

DRAGOÇ, PA RRUGË PREJ SHUMË VITESH

Nuk është më shumë se 2 kilometër rrugë, e megjithatë është kthyer në makthin e banorëve të Dragoçit, pjesë e Njësisë Administrative Postribë, të...

ANKESAT ALARMANTE PËR DHIMBJEN E STOMAKUT

 Në vendin tonë sëmundja e stomakut po njeh rritje , pacientët që drejtohen tek mjeku specialist janë të shumtë .

NJË VIT NGA VIZITA E PAPA FRANÇESKUT NË SHQIPËRI

Vizita e pare e Papa Françeskut ne Shqipëri dhe e dyta e nje Pape ne vendin tone ka lëne mbresat e saj për te gjithë shqiptaret e ne veçanti për komunitetin katolik ne Shkoder.Nje nga delegacionet shoqeruese ne takimin nje ditor qe Papa realizoi ne shqiperi ishte famullia e shkodres dhe arqipeshkvi Mon Sinjor Angelo Massafra.

SHKODËR, DITA BOTËRORE E VIKTIMAVE TË TRAFIKUT RRUGOR

17 nëntori shënon ditën botërore të viktimave të trafikut rrugor. Drejtoria e Shërbimit të Transportit Rrugor Shkodër dhe Kryqi i Kuq organizuan para bashkisë Shkodër...

PUNËSIMI NË SHKODËR NË RRITJE !

MË TË DISKRIMINUARIT JANË  MESHKUJT PËR TË GJETUR PUNË. Qarku më i madh në veri të vendit, Shkodra, renditet si një ndër qarqet me papunësinë më të madhe në vend.

VAU DEJËS, PROJEKTI PËR FUQIZIMIN E GRAVE

Në Bashkinë Vau Dea Projekti 'ËOMEN - Ëomen Of the Mountains Empoëerment Netëork' financuar nga Komisioni European Shqiperi nen instrumentin EIDHR, implementuar nga RTM, Qendra Gruas 'Hapa te Lehte' dhe Fondacioni per Partneritet dhe Zhvillim, kane hapur Fazen e Dyte per THIRRJE per PROPOZIME per Bashkine e Vau te Dejes, Puke dhe Fushe-Arrez.

“AUTIZMI NUK ËSHTË TRAGJEDI, INJORANCA ËSHTË TRAGJEDI“

MALTESER DHE DAR MARSHIM, SENSIBILIZIM DHE AKTIVITET ME FËMIJËT. ( Malteser ne bashkepunim me DAR organizuan kete te enjte nje aktivitet sensibilizues ne kuader te muajit te autizmit duke percuar mesazhe ndergjegjesimi nga femijet e shkollave per komunitetin.

LUMI BUNA, “LANDFILL” MBETURINASH PËR FSHATIN ZUES

 Ndonese vetem pak kilometra nga qyteti i Shkodres, dhe me nje popullsi me me shume se 800 banore fshati Zues eshte lene teresisht ne harrese nga instutucionet pergjegjese.

“40 HADITHE RRETH MIRËSISË SË KUR’ANIT”

 Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare, në thelb të së cilës ishte promovimi i botimit më të ri me titull: "40 hadithe rreth mirësisë së Kur'anit"

BOTA