ÇERTIFIKIMI I PROFESIONEVE,SE SHPEJTI LISTA SHKON NE QEVERI

Certifikimi i zanatçinjve, Klosi: Së shpejti në qeveri lista e profesioneve

FESTAT E FUNDVITIT, ZYRAT E GJENDJES CIVILE NË SHËRBIM DERI MË 21 JANAR

Festat e fundvitit, zyrat e Gjendjes Civile në shërbim deri më 21 janar

LEZHË, BANORËT:S’KEMI RRUGË, DO BOJKOTOJMË ZGJEDHJET

Banoret e tre fshatrave, Berzane, Pllane dhe Zejmen kane ngritur shqetesimin e rruges qe lidh keto fshatra me autostraden. Banoret njezeri kane ngritur shqetesim...

PËRFUNDOJNË PROVIMET E MATURËS

DY PROVIMET ME ZGJEDHJE TESTIMI I FUNDIT I MATURANTËVE. Rreth 46 mije maturante ne te gjithe vendin kane perfunduar kete te premte provimet e matures shteterore per vitin shkollor 2014-2015. Provimet me zgjedhje kane qene provimet e fundit qe iu nenshtruan maturantet.

TË RINJTË PUNËSOHEN TË PASIGURUAR, SINDIKATA: TURIZMI, SEKTORI MË I PREKUR NGA INFORMALITETI

Shumë të rinj që zgjedhin të punojnë gjatë sezonit turistik në zonat bregdetare punësohen të pasiguruar. Këtë fakt e konfirmon Kreu i Konfederatës së...

VIJA LIQENORE, SËRISH E NDOTUR

NJË MUAJ PAS AKSIONIT PËR PASTRIMIN E BREGUT TË LIQENIT
Keto pamje I perkasin festimit te dites se Liqenit te Shkodres, nga I cili, Shqiperise, pra Shkodra ka 57 km vije liqenore.

10 MINUTA PËR TË KALUAR NË URËN E BARDHAJVE

Kjo është situata që krijohet çdo ditë në hyrje dhe dalje të urës në afërsi të fshatit Bardhaj, në njësinë adminsintrative Rrethina. Ura e...

TEATRI “MIGJENI”, FAZA E PARË E PUNIMEVE DREJT FUNDIT

Punimet e fazes se pare te Rikonstruksionit te Teatrit “Migjeni” tashme jane drejt fundit.

POSTRIBË, FERMERËT NISIN MBJELLJEN E QEPËS

Zona e Postribës në bashkinë e Shkodrës njihet si një ndër zonat me prodhimtari të lartë bujqësore. Por qepa është perimja e cila kultivohet...

HILA: NË 10 SHTATORIT SHKOLLA E KOMANIT PAMJE TË RE

 Kryetari i bashkisë Vau Dejës Zef Hila bashkë me stafin e tij kanë inspektuar shkollën e Komanit.

BOTA