SHKODËR, 30 VJET PRITJE PËR NJË RRUGË

Amortizimi I rrugëve në lagjet periferike të qytetit të Shkodrës është një prbobpem I njohur prej vitesh, ku nevoja për ndërhyrjen e institucioneve është...

FEMRAT NË SHQIPËRI TË DISKRIMINUARA, NË GJITHË SEKTORËT PAGUHEN MË PAK SESA MESHKUJT

Nuk ka rëndësi sa e aftë mund të jesh, apo sa shkolla ke mbaruar. Nëse je femër në Shqipëri je e destinuar që të...

QYTETARËT SFIDOJNË RREZIKUN, MBIKALIMI NUK PËRDORET

 Në segmentin rrugor nacional që lidh Shkodrën me Lezhën, mbikalimet dhe nënkalimet në rrugë janë të pakta.

JO MË VONESA TË NDIHMËS EKONOMIKE

Ndarja territoriale por edhe burokracite e zakonshme, vazhdimisht jane bere shkak qe personat qe perfitojne ndihme ekonomike dhe pagesen e invaliditetit te mos e marrin pagesen ne kohen e percaktuar.

MËNGJESI NIS I FTOHTË, PARASHIKIMI I MOTIT PËR SOT

Sipas MeteoAlb: Në pjesën më të madhe të ditës  endi ynë do të jetë në dominimin e kushteve të qëndrueshme atmosferike në pjesën më...

“CATI FOUNDATION” JEP KËSTIN E TRETË

PJETRI: KA VARFËRI EKSTREME, PO PUNOJMË PËR PËRMIRËSIMIN E SITUATËS. “Cati foundation” apo “Aleanca civile drejt integritetit” nje fondacion I krijuar nga filantropja Keti Bazhdari ka shperndare per 46 familje ne nevoje pako me ndihma ushqimore .

KURRIKULA E RE MËSIMORE, MINISTRIA TRAJNON MËSUESIT NË SHKODËR

 Per dy dite me radhe 900 mesues ne qarkun e Shkodres I jane nenshtruar nje trajnimi nga Ministria e Arsimit

BASHKIA I PËRGJIGJET BANORËVE TË “MARK LULA”

Bashkia Shkodër pranon mungesën e investimeve në zonat e lagjes “Mark Lula” për këtë vit.

HISTORIA, TË MOS DALËSH ASNJËHERË NË PENSION

Kjo është Hamide Asllani. Për 40 vite ajo i shërbeu bluzave të bardha duke ia kushtuar me profesionalizëm këto vite të jetës në shërbim...

ORATORI DON BOSKO, HAPEN LOJRAT VERORE

 Oratori Don Bosko, kthehet në pikë referimi gjatë stinës së verës për femijet, pasi cdo vit është kthyer në traditë hapja e lojrave verore.

BOTA