QYTETARËT KUNDËR RRITJES SË ÇMIMIT PËR TRANSPORTIN URBAN

POR KA EDHE NGA ATA TË CILËT JANË BESNIK TË LËVIZJES ME BIÇIKLETË. Në qytetin e shkodres pritet që shumë shpejt të rritet cmimi i shërbimit urban dhe pikërisht në lidhje për këtë temë Star Plus

14 SHKURTI, SHKODRANËT FESTOJNË SHËN VALENTININ

ÇIFTET E DASHURUARA PRESIN LULE NË KËTË FESTË QË SIMBOLIZON DASHURINË

TRITOLI NË VEND, QYTETARËT: NGJARJE E DËNUËSHME DHE KRIMINALE

NGA ANA TJETËR SHKODRANËT DEKLAROJNË SE QEVERIA DUHET TË BËJË MË SHUMË PËR RENDIN.

QYTETARËT: VARFËRIA NA DETYRON TË LARGOHEMI

ÇDO DITË RRITET NUMRI I SHQIPTARËVE QË KËRKOJNË AZIL NË VENDET EUROPIANE. Kane qene keto pergjigjet e qytetareve shkodrane ne lidhje me numrin ne rritje te personave qe kerkojne azil ne vendet europiane e mbi te gjtiha ne shtetin gjerman. Pas Kosovës e cila dita ditës po humbet qytetaret e saj edhe Shqipëria mban vend fillestar ne listen e azilkerkuesve.

SHKODRANËT JAPIN OPINIONET E TYRE PËR STOPKORRUPSIONIT.AL

SIPAS QYTETARËVE KJO ËSHTË NJË FORMË E MIRË, POR DUHEN VEPRIMET KONKRETE.

RIKTHIMI I MASKAVE, QYTETARËT NDJEHEN TË PASIGURT

QYTETARËT SHKODRANË SHPREHEN SE KRIMINALITETI KA PËSUAR RRITJE GJATË MUAJVE TË FUNDIT.

RRUGA E GJUHADOLIT, FRIKË PËR BANORËT

RASTI I NJË DITË MË PARË RIKTHEN NË VËMËNDJE NDËRHYRJEN E POLICISË SË SHTETIT. Shpesh here ne vemendjen e kronikave te realizuara ne Star plus kane qene edhe mos respektimi I sinjalistikes rrugore .

QYTETARËT KUNDËR DHUNËS NDAJ NXËNËSVE

PRINDERIT KUNDËR LARGIMIT, FËMIJET JANË PROBLEMATIKË. Largimi i mësueses Suela Pirani nga shkolla 9 vjeçare “Prekë Gjoni” në Bajzë ka sjellë reagimin dhe të komuniteti e prindërve të vetë fëmijeve që frekuentojnë këtë shkollës.

21 QERSHORI, SHKODRANËT MES SHPRESËS DHE PAKËNAQËSISË

QYTETARËT PRESIN EMRAT, POR AKOMA NUK KA EMRA ZYRTARË.Pavaresisht se ka ende disa muaj nga zgjedhjet e ardhshme lokale te 21 Qershorit, duket se shkodraneve pak I intereson nje gje e tille, por ka edhe nga ata te cilet shpresojne qe pas ketyre zgjedhjeve dicka do te rregullohet, ne nje qytet i cili pas ketyre zgjedhjeve nuk do te jete me vetem nje qytet, por nje rajon i tille nga pika turistike e Thethit deri ne plazhin e Velipojes.

ÇMIMI I ENERGJISË, NGROHJA TASHMË ME DRU

SHKODRANËT NISIN KURSIMIN, PREFEROJNË MJETE TË TJERA PËR NGROHJE.Pervec te fthotit te janarit tashme eshte shtuar edhe nje tjeter pakenaqesi per Shkodranet ,ajo e rritjes se cmimit te energjise elektrike qe ka hyre ne fuqi me daten 1 janar .

BOTA