PJETRI: KA VARFËRI EKSTREME, PO PUNOJMË PËR PËRMIRËSIMIN E SITUATËS. “Cati foundation” apo “Aleanca civile drejt integritetit” nje fondacion I krijuar nga filantropja Keti Bazhdari ka shperndare per 46 familje ne nevoje pako me ndihma ushqimore .

Nga 140 familje përfituese ketë te hene u shpërnda kësti I trete I muajit janar per 46 familjet e mbetura. Familjet ne fjale vijnë me se shumti nga komunat dhe jane familje me te ardhura te pakta ekonomike te cilat kane nevoje te madhe per nje dore ndihme. Nderkohe fondacioni ka premtuar se do vijoje cdo muaj me dhenien e pakove te ndihmave.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/x4RobTlKkVE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]