Cati Foundation, eshte prezent ne Shkoder, me nje mision te qarte dhe po aq te rendesishem per kete qytet qe ka nevoje per njerez te tille. Fundviti nuk kish se si te mungonte, ku ashtu sic cdo vite, zonja Keti Bazhdari eshte bere pjese e dhuratave, anetaret e fondacionit Cati Foundation dhe Cati Youth,

e kane nisur urimin e tyre per fundvitin qe ne rruget e Shkodres. Shkolla speciale 3 Dhjetori, eshte nje vend ku cdo vit percillen mesazhe, por shperndahen edhe dhurata. Keti Bazhdari fale angazhimit te stafit te Cati Foundation dhe Cati Youth, i kane percjelle ngrohtesi ketyre femijeve me aftesi ndryshe, te cilet kane nevoje me shume se kushdo tjeter per perkujdesje, qe zonja Bazhdari ia ka ofruar cdo vit ketyre femijeve. Kete vit dhurata ka qene e vecante, ku pervec pakove te shperndara per te gjithe pjestaret, ne kuader te nevojave qe ky ambjent ka eshte dhuraruar edhe nje kondicioner. Te rinjte dhe anetaret e Cati Foundation, dhuirojne ngrohtesi ne cdo ambjent, kesaj radhe prane shtepise se femijeve, me lodra dhe dhurata per keta femije te braktisur prinderit biologjik, por qe prane ketij ambjenti marrin perkujdesje cdo dite. Por misioni i Cati Foundation dhe Cati Youth, nuk ndalet me kaq. 20 familje, pjese programit te ndihmes me shume se nje vjecar te Cati Foundation, stafi i ka vizituar nga afer ne cdo shtepi duke i dhuruar ngrotesi dhe perkujdesje. Fundviti eshte i bekuar, por te bekuar jane keto persona qe dine te kontribuojne, dine te dhurojne dashuri dhe mirenjohje, ashtu sic zonja Keti Bazhdari, qe cdo fundviti nuk mungon asnjehere per te qene prane atyre qe duan te festojne por nuk kane se me cfare, atyre qe kerkojne mbeshtetje por nuk e marrin, megjithate sot keto persona mund te festojne ashtu sic te gjithe naten e nderrimit te viteve.

Artikulli paraprak26 FAMILJE TË NGUJUARA MARRIN DHURATA PËR FUNDVITIN
Artikulli tjetërARTISTËT SHKODRANË PERFORMOJNË TEK AZILI I TË MOSHUARVE