TAKIM NË KOMUNËN BËRDICË, BRAHIMI APEL BANORËVE. Dy drejtorët e Operatorit të Shëpërndarjes për veriun Gledis Çeliku dhe Andi Halluni kanë deklaruar se nuk është qëllimi i OSHEE që të penalizohen abonentët që nuk kanë të ardhura gjatë aksioneve për lidhjet e paligjshme apo faturat e papaguara të energjisë elektrike.

Takimi u zhvillua në Komunën e Bërdicës. Kryetari i Komunës Bërdicë Besnik Brahimi bëri një apel për banorët atje.Gjatë mbledhjes është diskutuar me të dy drejtorët e OSHEE se cilat mund të jenë zgjidhjet më të mira për Bërdicën.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/7bb9XJsPfYY?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMERKEL KUNDËR BRITANISË SË MADHE
Artikulli tjetërRAMA: HOQËM FASHËN PËR TË MBROJTUR KONSUMATORËT